6 éves kisfiú ihat-e alkoholmentes sört?
Magyarorszag a vilag elvonalaban all alkoholizmus teren.
Gratulalok mind a kerdezonek, mind a valaszoloknak, vegulis legalabb megmarad az orszag az elvonalban a kovetkezo generacioban is.
Mert az ugye megvan, hogy jo, most adsz neki alkoholmentest, DE az a gyerek honnan fpgja tudni, hogy amit legkozelebb lat, eler, kibont, az milyen ?? Mert egy 7-8 eves mar marha elelmes es felbontja a kamraban a sort ( foleg ha pias csalad vagytok ) es majd kap alkoholmergezest ?
11, minden évben megkóstolhattam szilveszterkor a pezsgőt, és bár 46 vagyok, szerintem 10 éve semmi alkoholt nem ittam, előtte is max évi egy-két alkalommal egy-egy pohár bort, ha társasággal vacsoráztunk.
Amúgy van alkoholmentes gyerekpezsgő, innentől azt se adj a gyereknek, nehogy minden üveges piára rácuppanjon.
Anyám meg az akkori férje kezdettől ALKOHOLOS sörrel tömte a legkisebb öcsémet, szinte csecsemőkortól. Jól rá is szoktatták, nyüszített érte gyerekként, kiskamasz korától lopta meg rájárt. Sokszor meg is kérdeztem hogy ez okés szerintük? A válasz az volt hogy én hülye vagyok (akkor már felnőtt voltam, nem is velük éltem). Alapból volt valami baja, szerintem nem diagnosztizált autista volt a gyerek, mostanra elég komoly alkoholista is mellé.
Én nem igazán szoktatnám rá az alkoholmentesre se. Ha tudni akarja, milyen a sör íze, akkor nyilván inkább ebből egy kortyot, de semmi rendszeres.
Az alkoholmentes sör pont annyira sör, mint egy ügeg Pepsi vagy Fanta.
Sőt, ha nem a simát, hanem pl citromosat vagy cseresznyéset veszed, még ízre sem különbözik egy bármelyik random üdítőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!