Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves kisfiú ihat-e alkoholme...

6 éves kisfiú ihat-e alkoholmentes sört?

Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 10:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%

Magyarorszag a vilag elvonalaban all alkoholizmus teren.

Gratulalok mind a kerdezonek, mind a valaszoloknak, vegulis legalabb megmarad az orszag az elvonalban a kovetkezo generacioban is.

Mert az ugye megvan, hogy jo, most adsz neki alkoholmentest, DE az a gyerek honnan fpgja tudni, hogy amit legkozelebb lat, eler, kibont, az milyen ?? Mert egy 7-8 eves mar marha elelmes es felbontja a kamraban a sort ( foleg ha pias csalad vagytok ) es majd kap alkoholmergezest ?

2023. okt. 31. 11:09
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
11 ne haragudj de egy 8 éves már értelmes annyira,hogy nem fogja magától bontogatni a sort,és már jó esetben tudnak olvasni az ekkora gyerekek.
2023. okt. 31. 11:29
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

11, minden évben megkóstolhattam szilveszterkor a pezsgőt, és bár 46 vagyok, szerintem 10 éve semmi alkoholt nem ittam, előtte is max évi egy-két alkalommal egy-egy pohár bort, ha társasággal vacsoráztunk.

Amúgy van alkoholmentes gyerekpezsgő, innentől azt se adj a gyereknek, nehogy minden üveges piára rácuppanjon.

2023. okt. 31. 11:32
 14/28 anonim ***** válasza:
20%
11# Látod itt mennyire értik. Láttam én már olyan kivizsgálásos gyermeket bepisilés miatt, akinek végignéztük mit iszik 24 óra alatt. Reggel 7-től csak alkohol mentes sört tömérdek mennyiségben este 10-ig minden nap. De brutális mennyiségben. Jól van az. :D A lényeg a szoktatás megvan. Van egy baráti körünk ott is azt adtak mindig, most már a 11 éves mást sem hajlandó inni, megy a hiszti, ők már adják is. Itt nem arról van szó, mi baja lesz. Nyilván semmi, gondolom a cukros üdítőktől sem,mehet a tejes kávé is akár. Az is elég divat 1-2 éveseknek már.
2023. okt. 31. 11:39
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk ugyanannyira nem, mint ahogyan üdítőket sem
2023. okt. 31. 11:40
 16/28 anonim ***** válasza:
62%
13# De itt nem szerepelt s kérdésben, hogy a kóstolás van-e vagy rendszeresen napi szinten. De mondjuk egy 11 oké, 6 évesnek mi szüksége van rá?
2023. okt. 31. 11:41
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Anyám meg az akkori férje kezdettől ALKOHOLOS sörrel tömte a legkisebb öcsémet, szinte csecsemőkortól. Jól rá is szoktatták, nyüszített érte gyerekként, kiskamasz korától lopta meg rájárt. Sokszor meg is kérdeztem hogy ez okés szerintük? A válasz az volt hogy én hülye vagyok (akkor már felnőtt voltam, nem is velük éltem). Alapból volt valami baja, szerintem nem diagnosztizált autista volt a gyerek, mostanra elég komoly alkoholista is mellé.

Én nem igazán szoktatnám rá az alkoholmentesre se. Ha tudni akarja, milyen a sör íze, akkor nyilván inkább ebből egy kortyot, de semmi rendszeres.

2023. okt. 31. 12:13
 18/28 anonim ***** válasza:
47%

Az alkoholmentes sör pont annyira sör, mint egy ügeg Pepsi vagy Fanta.

Sőt, ha nem a simát, hanem pl citromosat vagy cseresznyéset veszed, még ízre sem különbözik egy bármelyik random üdítőtől.

2023. okt. 31. 12:22
 19/28 anonim ***** válasza:
32%
Semmiféle szénsavas, cukrozott szart nem ihat.
2023. okt. 31. 12:43
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mondjuk lányok vannak, ők sem isznak semmi ilyesmit. De! Mikor anno pecáztunk, simán bele kóstolhattak a rendes sörbe. Mi bajuk lett? Semmi. Azóta is fujjognak rá. (6 éves és 4 éves) Jelenleg a kólára lennének rá kattanva, ha hagynám. Bár károm nincs belőle, így legalább én is kevesebbet iszom 😄 Mármint kólát 😄
2023. okt. 31. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!