9 éves gyereknek engednétek alkoholmentes sört inni?
Figyelt kérdés
Pecázni voltunk a barátommal, vittük a fiainkat is. Mivel en vezettem ezért én Dreher24-et vettem (link), havernek meg rendes Goldot.
A srácok szerették volna megkóstolni, gondoltam többet árt ha tiltom, tehát kaptak egy egy dobozzal, meg is itták. Haver felesége kicsit megharagudott, azt mondta abban is lehet alkohol.
2022. jún. 4. 22:43
1/20 anonim válasza:
A 3 évesemnek is adok belőle egy kicsit, nem az alkohol miatt, ami nincs benne hanem mert alapból nem kap szénsavas üdítőt.
3/20 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, a 100%-os gyümilé is leerjed a gyomrában az nem baj? A 0,00001%-tól majd biztos fejreáll lol.
4/20 anonim válasza:
Menteset 2-3 évesnek is simán, csak a szénsavat kikeverjük belőle. Nyilván nem egész napra, de attól, hogy iszik egy kicsit belőle, semmi baja nem lesz.
5/20 anonim válasza:
Igen engedném, mi baja lehetne tőle?
6/20 anonim válasza:
2 korty az enyémböl és ennyi, egy külön dobozzal nem. Mert tényleg van amiben van egy kis alkohol, illetve ne szokjon hozzá a gondolathoz gyerekként hogy sörözik. Akkor is egy gyerek. 9 éves. Ha 14 éves lenne nyilván másképp kezelném de akkor sem nagyon.
7/20 anonim válasza:
Az alkohol mentes (akármi) azért alkohol mentes, mert alkohol mentes.
8/20 anonim válasza:
Vannak, vagy voltak olyanok amiknek volt egy minimális alkoholtartalma 0,5%, ha jól emlékszem. Az is nagyon csekély, szinte ki se mutatható, de a 0,0-ásban semennyi nincs. Mintha egy kicsit kesernyés, szénsavas üdítő lenne.
9/20 anonim válasza:
Én már a 6 éves lányomnak is adtam,mert kérte,meg akarta kóstolni.
Tudja,hogy nem iszok alkoholt,csak 0.0-ás "sört" veszek.
10/20 anonim válasza:
Én meg semilyen sört nem veszek a gyereknek ,és bizony én is megharagudnek rád kérdező és a gyerekek többet nem mehetnek az apjukal pecázni az biztos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!