Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9 éves gyereknek engednétek...

9 éves gyereknek engednétek alkoholmentes sört inni?

Figyelt kérdés

Pecázni voltunk a barátommal, vittük a fiainkat is. Mivel en vezettem ezért én Dreher24-et vettem (link), havernek meg rendes Goldot.

A srácok szerették volna megkóstolni, gondoltam többet árt ha tiltom, tehát kaptak egy egy dobozzal, meg is itták. Haver felesége kicsit megharagudott, azt mondta abban is lehet alkohol.

[link]

2022. jún. 4. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Nem csak max kostólót!És nem az alkohol tartalom miatti aggódás végett.Hanem mert sokal gyorsabban hozzászokik és teli van B vitaminnal ami egy egészséges gyereknek csak plusz terhet ró a szervezetre.
2022. jún. 5. 06:26
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

A 3 évesem is kap néha egy sajátot.

Ha pl bográcsozunk a barátokkal, a fiuk söröznek, akkor a fiam is eliszogat velük egy menteset.

Ha egy pohár fantát kapna is ugyan ez lenne kb. Ez is csak üdítő

2022. jún. 5. 07:56
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Fù 10-es, de jó buli lehet a gyerekednek lenni!
2022. jún. 5. 08:06
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Sokkal több vacak adalékanyag van egy bármilyen üdítőben, mint a mentes sörben. Inkább a mentes sör, mint az! Persze nem minden nap, de ilyen alkalomból, miért ne?
2022. jún. 5. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Ebben nincs alkohol

Ismerősünk gyereke az ízesített 0-ás sört issza. Anyukája megtanította neki, hogy azt kell figyelni, 0,00 legyen és abból ihat (citromos, meggyes, málnás nem tudom milyen ízűek)

A köptetőkben is van alkohol amúgy

2022. jún. 5. 11:04
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer kaptak a fiaim is ismerőstől nyár végén. Szeptemberben azzal dicsekedtek az oviban, iskolában, hogy besöröztek nyáron.😀
2022. jún. 5. 13:12
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Ha elolvasod az összetevőket, szimpla üdítő. Maláta sincs benne meg semmi hasonló.
2022. jún. 5. 18:21
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Ez kb ihat-e szénsavas üdítőt a gyerek című kérdés. Velem kiskormban azt hitték el, hogyw a szörp az bor. Nincs semmi érdemi különbség aközött, hogy egy gyerek sör néven iszik üdítőt, vagy bor néven szörpöt.
2022. jún. 5. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
46%
Még pálinkát is.
2022. jún. 7. 05:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Az alkoholmentes sör, az egy sörnek nevezett szénsavas üdítő.

Csak szánakozni tudok azokon, akik ennyit nem látnak át, mikor a 0,0% oda van írva a palackra.

2022. jún. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!