9 éves gyereknek engednétek alkoholmentes sört inni?
Figyelt kérdés
Pecázni voltunk a barátommal, vittük a fiainkat is. Mivel en vezettem ezért én Dreher24-et vettem (link), havernek meg rendes Goldot.
A srácok szerették volna megkóstolni, gondoltam többet árt ha tiltom, tehát kaptak egy egy dobozzal, meg is itták. Haver felesége kicsit megharagudott, azt mondta abban is lehet alkohol.
Nem csak max kostólót!És nem az alkohol tartalom miatti aggódás végett.Hanem mert sokal gyorsabban hozzászokik és teli van B vitaminnal ami egy egészséges gyereknek csak plusz terhet ró a szervezetre.
2022. jún. 5. 06:26
12/20 anonim válasza:
A 3 évesem is kap néha egy sajátot.
Ha pl bográcsozunk a barátokkal, a fiuk söröznek, akkor a fiam is eliszogat velük egy menteset.
Ha egy pohár fantát kapna is ugyan ez lenne kb. Ez is csak üdítő
2022. jún. 5. 07:56
13/20 anonim válasza:
Fù 10-es, de jó buli lehet a gyerekednek lenni!
2022. jún. 5. 08:06
14/20 anonim válasza:
Sokkal több vacak adalékanyag van egy bármilyen üdítőben, mint a mentes sörben. Inkább a mentes sör, mint az! Persze nem minden nap, de ilyen alkalomból, miért ne?
2022. jún. 5. 08:15
15/20 anonim válasza:
Ebben nincs alkohol
Ismerősünk gyereke az ízesített 0-ás sört issza. Anyukája megtanította neki, hogy azt kell figyelni, 0,00 legyen és abból ihat (citromos, meggyes, málnás nem tudom milyen ízűek)
A köptetőkben is van alkohol amúgy
2022. jún. 5. 11:04
16/20 anonim válasza:
Egyszer kaptak a fiaim is ismerőstől nyár végén. Szeptemberben azzal dicsekedtek az oviban, iskolában, hogy besöröztek nyáron.😀
2022. jún. 5. 13:12
17/20 anonim válasza:
Igen. Ha elolvasod az összetevőket, szimpla üdítő. Maláta sincs benne meg semmi hasonló.
2022. jún. 5. 18:21
18/20 anonim válasza:
Ez kb ihat-e szénsavas üdítőt a gyerek című kérdés. Velem kiskormban azt hitték el, hogyw a szörp az bor. Nincs semmi érdemi különbség aközött, hogy egy gyerek sör néven iszik üdítőt, vagy bor néven szörpöt.
2022. jún. 5. 20:18
19/20 anonim válasza:
Még pálinkát is.
2022. jún. 7. 05:16
20/20 anonim válasza:
Az alkoholmentes sör, az egy sörnek nevezett szénsavas üdítő.
Csak szánakozni tudok azokon, akik ennyit nem látnak át, mikor a 0,0% oda van írva a palackra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!