Mennyivel nehezebb több gyerekkel, mint eggyel? Tudnátok mesélni? :)
Mi azért vállatunk is korkülönbséget mert az első szülött fiam nagyon sokára jött és lám csodát amásodik első vagy második alkalomra megfogant..na így lett köztük 22hónap.
Esznek,isznak alszanak.
A kicsit a nagyhoz szoktatom alszanak együtt déltől 1 2 3 órát és este is csak 1 2 x kel fel a kicsi enni.most 2.5 lesz a nag,fiam a kisfiam meg 6 honapos lesz.
Nem könnyü ígysem :)de szerintem máshogy sem
Amúgy nem tudom, miért nincsenek családbarát munkahelyek..
Pont erről beszélgettünk a barátnőmmel.
Járt a kislányom 4 hetet bölcsibe és most 2 hétig itthon van.
A 4 hétből kettő beszoktatás volt, kettő hetet tudtam volna dolgozni a másfél hónapban.
Még jó h nov. 6-án kezdek...
Ha lenne még gyerekem, tuti váltásban betegednének le.
Ezt a helyzetet kizárólag állami beavatkozással lehetne "orvosolni".
Nem várható el egyetlen munkahelytől sem, hogy olyat foglalkoztasson, aki alig tud bent lenni.
Valamilyen plusz támogatásokat kellene kapnia a munkáltatónak, ha kisgyerekes anyukát foglalkoztat, hogy megérje vele kínlódni és folyamatosan mínusz egy emberrel dolgozni, vagy több embert foglalkoztatni. (De itt meg akkora ellenállással találkoznának a gyerektelen irányából h öröm lenne nézni, tuti botrány lenne belőle).
Úgyhogy nem egyszerű a helyzet, egy gyermekmegörző nevelőkkel is csak plusz költség lenne - amihez kellene az állam, ha már annyira fanatikusan családbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!