Mennyivel nehezebb ket gyerekkel, mint eggyel?
Nekem egyenlöre meg csak egy van de kitesz 10et ugy erzem.
Pont e miatt vacilalok a masodikon. Nagyon akaratos nehez termeszet, ha a masodik is ilyen lesz fel köthetem a nadragot
Nem dupla nehéz, hanem tripla vagy mégtöbb.
2.5 év van köztük. 3.5 a nagy, 1 a kicsi.
Kipihent?! Az mi?!
Míg csak a nagy volt, ha éjszakáztunk akkor napközben aludtam vele.
Most a kicsi éjszakázik, 5-6x kel. A nagy délelött oviban, akkor nem vagyok még fáradt, mire délután alszik a kicsi, itthin a nagy így esélytelen aludnom.
Ebböl fakadóan türelmes?! Hát nem nagyon sokszor
A nagy dacol mindenen, az ovi hatására baromi szemtelen lett. A kicsi fogzik, szeparációs szorongása csúcsát éli.
Én sokszor sikítófrászt kapok tőlük. Lényegében minden nap a túlélésre megyek. Hozzáteszem segítségem nincs
Így, hogy vannak, nem bánom. Szeretem őket. De ha tudtam volna, hogs mentálisan és fizikailag is ennyire megvisel, 1 maradt volna. (Nagyobb korkülönbséggel én nem vállaltam volna)
Nálunk 8 év van a két gyerek között, 10 éves a fiam 2 éves a lányom. Nyilván azok a problémák,amiket a kis korkülönbséges szülők leírnak, nálunk nem játszanak, cserébe a nagy erősen kiskamasz (szemtelen, flegma, visszabeszél stb.), a kicsi meg dackorszakos. Ennek ellenére nekem azért így sokkal jobb, mint a kis korkülönbség. Nagy szerencsém, hogy a nagyszülők sokat segítenek, mivel azért nekem a nagyot is sokfelé kell vinnem (különóra, edzés), tanulni vele, illetve, hogy mindkét gyerek jó alvó, a kicsi is átalussza az éjszakát 7 hetes korától.
Kipihent azért nem vagyok és a türelem is sokszor elhagy, de azért nem panaszkodom, alapvetően nincs probléma.
A nagy 5 éves, a pici még 35 hetes pocaklakó.
Kipihent? Miről beszélsz? Akinek akár 1 is van, és foglalkozik is vele, meg dolgozik, alapból már nem kipihent. Ez nyilván csak hatványozódik.
Nagyon fáradékony vagyok, pedig még pocakban van a kicsi. Diéta- terhességi cukorbaj miatt, szintén ebből kifolyólag még 1x annyi orvoshoz való időpont, figyelj mindenre, a nagy már negyedszer taknyos pedig nagycsoportos, minden nap foglalkozom vele mivel alig van oviban- muszáj neki való feladatokat csinálni, fejleszteni. Ez van, ezt vállalja az ember és közben nem gondolkodik a pihenésen.
Szóval normál esetben rengeteg munka. Persze akik csak "potyogtatnak" a nagyvilágba, azok lehet kipihentek 5 mellett is.
6 év a korkülönbség közöttük. Mindkettő lány. Az eleje nehéz volt mert 3 hetes volt a kicsi mikor elkezdődött az online oktatás.
Ott akkor egy párszor majdnem feladtam de belerázódtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!