Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyivel nehezebb ket gyerekk...

Mennyivel nehezebb ket gyerekkel, mint eggyel?

Figyelt kérdés
Olyyn, amilyenre szamitottal? Mekkora a korkulonbseg? Mennyire vagy turelmes es kipihent?
2022. nov. 2. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%

Sokkal nehezebb. En sokszor ugy erzem mintha nem ketten lennenek hanem legalabb 4en!

Minden szempontbol nehez, hiaba mondjak hogy majd milyen jol lefoglaljak egymast. Nagy szart, te vagy lefoglalva ketszeresen, ok egymassal csak civakodnak:D enyemek 5 es 7 evesek, csak a vita van..

2022. nov. 2. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Utolso. Ugyanez. Egymast csak utik verik, cirkuszolnak,vitaznak,sirnak, uvoltenek egesz nap egymassal. Feltekenyek,irigyek. Sorolhatnam. De legalabb alszanak, mert abba mar belehalnek, ha meg ejszaka is cirkusz lenne.
2022. nov. 2. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:
28%

Többtènyezôs..

Nem mindegy mennyi a különbsèg.

1,5 èvnèl nem dupla, hanme mi dimum tripla nehèz volt az eleje.

2022. nov. 2. 19:43
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
De jò, hogy a kèrdèsre adott válaszok is megerősìtettek abban, hogy mèg szedjem tovább azt a fogamzásgátlòt... 2 èves kisfiú anyukája :D Ah, bocsánat, nem akartam tahò lenni azokkal, akiknèl pici a korkülömbsèg, de úgy èrzem most nekem ez nem fèrne mèg bele. Mindenki riogat a 4-5-6 èv már elviselhetetlen nagy korkülömbsèg, nem fognak játszani stb duma, de mègis azt èrzem a nagyobb korkülömbsèg lesz a mi utunk 🤷
2022. nov. 2. 20:30
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
Nekem sokkal könnyebben repült az idő kettővel. Mindketten 1 éves koruk óta aludták át az éjszakát, amikor abbahagytam a szoptatást, szóval éjszaka aludtunk. 2 év és 3 hónap van köztük. Nekem pl. a bevásárlások, mindenféle ügyek intézése volt nehezebb két picivel, de otthon teljesen jól össze tudtunk mindent hangolni.Már 9 és 7 évesek,és most azért ők is sokat ölik egymást. Ráadásul azóta megszületett a harmadik gyermekünk is, aki most 1 éves. Hihetetlen, de azóta sokkal türelmesebb vagyok, pedig most aztán nagyon kell igyekezni, hogy mindenkire jusson elég idő. Nekem nem volt sokkal nehezebb kettővel. Most érzem a nagy különbséget, a 2 és a 3 gyermek között.
2022. nov. 2. 22:22
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

13. Vagyok, viszont èn mondjuk nem állnèk bele 5 èv utàn ùjra a babàs tèmàba..

Lehet nehèz, de letudom gYoraan, aztan a többi pedig nagyjãból egyszerre lesz velük..

14-nek szàntam

2022. nov. 2. 22:59
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Okè, más a vèlemènyed :) Èn nem szeretnèm magamat triplán szìvatni, csak azèrt, hogy letudjam hamar :S Èn inkább kivárok, megadom a fiamnak a teljes figyelmem legalább ovvig, kihasználom szèpen vele itthon gyesen, szerintem megèrdemli, aztán meglátjuk :)
2022. nov. 2. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mekkora a korkülönbség illetve hogy van-e külön szobájuk. Eleve nem vállalnék gyereket,ha nincs saját szobája mindkettőnek. Mi is addig öltük egymást a tesómmal,mig nem lett saját területünk.
2022. nov. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!