Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj, hogy a 2 és fél éves...

Baj, hogy a 2 és fél éves lányom nem szól, ha a bölcsiben bántja valaki?

Figyelt kérdés

Van két csipkedős, karmolós, harapós kisfiú a csoportjában, akik senkit nem kímélnek.

Ha a lányomat bátnják, ő nem sír (pedig biztos fáj neki, hiszen néha vérzik is), nem szól a gondozónőknek. Amikor észreveszik a nyomokat a gondozónők, akkor szépen elmeséli, mi történt, de magától semmi.

Mi ez, önuralom vagy csak nem tudja, hogy kezelje a helyzetet?

Otthon, ha csak kicsit is belerúg valamibe, jön, szól, kér rá gyógypuszit, utána szalad tovább játszani. Ha fáj, akkor sír és megvigasztaljuk.

Mondjam neki, hogy a bölcsiben is "szabad" sírni, szólni "kell" a gondozónőknek?

2010. okt. 19. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
és ha megkérdezed miért nem szól mit mond?
2010. okt. 19. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem is tudom. Azt hiszem nem mond rá semmit.

Pedig amúgy nagy dumás és az érzelmeit sem szokta palástolni. Olyan igazi cserfes, rohangálós, ugrabugrálós típusó kislány.

2010. okt. 19. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem komolyabban el kéne beszélgetni a nevelőnőkkel! Én tennék valamit,ha bántanák a gyerekemet! Az tuti! A gyereknek meg el kell magyarázni,hogy szólni kell! Lehet,hogy fél!!!! De szerintem a nevelők azért vannak ott,hogy ha ilyet látnak,elmagyarázzák azoknak a gyerekeknek,hogy nem szabad bántani a társaikat!
2010. okt. 19. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem(ha megoldható)ne járjon bölcsibe..Én se jártam, és nem bánom..Kicsike még

Amennyiben nem:Hát én se mondtam meg ha valaki bántott oviba/suliba, de nem montam el otthon, mert akkor anyu bement volna problémázni és az olyan..nem is tudom..az aki bánt, az azután is bántani fog, ha a szülő bement, csak még röhögnek is:S Bár szerintem ez ilyen kicsi korbN MÉG NEM JÖN ÍGY KI..beszélj a szülőkkel, mert teljesen "rosszak"lesznek nagynak!

2010. okt. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!