Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, nektek is ilyen...

Anyukák, nektek is ilyen nehéz a gyereknevelés és a mindennapi rutin? Egy mokuskerekben erzem magam, amibol nem tudok kitorni.Kazasztrofa az elet veluk. Nagyon szeretem oket, de nagyon nagyon nehez.

Figyelt kérdés
Reggel elviszem a nagyot az oviba, sddig megfozok, jatszok a picivel. Takaritas stb. Fel1re megyek erte. Delutan játszunk, tovabb haztartas. En delutan megyek dolgozni, este van mire hazaerek, felmuszak an vagyok. Este megint kupi
2023. okt. 17. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
Ovi és bölcsi normális ideig,vagy ne panaszkodj.
2023. okt. 17. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
Menj el néha koncertre. Én jövő héten megyek az sni-s gyerekem mellől koncertre másik városba. Hetekre-hónapokra feltölt.
2023. okt. 17. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit bölcsibe adni ,a nagy marad egésznap az oviba kész te még rendet raksz délelött pihi délután apuka menyen széppen a gyerekekért te meg mehetsz nyugiba dolgozni.

Nálunk 3 gyerekem közül mindegyik járt bölcsibe én még dolgozni .

2023. okt. 18. 05:59
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 Ezt akartam tanácsolni én is, de ha nem jelentkeztek a bölcsibe tavaly márciusban, akkor jövő szeptember a következő kezdési időszak (hacsak nem valami nagyon vidéki hely, de abból, hogy a kérdező félállásban tud dolgozni, ráadásul délután elég gyanús, hogy valami nagyobb város közelében vannak).

Az meg még majdnem egy év…

2023. okt. 18. 06:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A picit is bölcsibe adnám, délelőtt dolgoznék, begyűjteném a gyerekeket és akkor házimunkáznék, amikor apuka otthon van és tud foglalkoznia a gyerekekkel.

Szégyen vagy sem, én rengeteg segítséggel tudom megoldani... Pl. apa megy az udvarra, vagy sétálni a gyerekekkel, amíg én heti egyszer gyors port törlök, porszívózok, felmosok. Egyikünk főz, ablakot pucol, fürdőt takarít stb., addig a másik foglalkozik a gyerekkel. Van, hogy elmegyek anyuékhoz vidékre a gyerekekkel pár napra (a munkám oda is köt), ilyenkor anyu segít nagyon sokat, a férjem meg tudja csinálni az itthoni elmaradásokat. Ha nagyobb kerti meló van, vagy közös kikapcsolódás, akkor jön a pótnagyink, aki egy csoda!

Állandó logisztikával belefér minden. Az is, hogy olykor kapjunk mindketten a férjemmel külön külön és közösen is egy-egy este kimenőt, mert szükség van rá az ép elméhez.

2023. okt. 18. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!