Miért mondja több szülő is hogy nem engedi hogy Mancsőrjáratot nézzen a gyereke?
Nekem nincs gyerekek, csak ezt már többször hallottam.
De szülői tapasztalat érdekelne első kézből.
#1 nem is neked készültek ezek a mesék!🤣
Meg is van a válasz kérdező.A szülők önzőek,csak azt engedik ,ami nekik tetszik.
Eleinte nem nagyon szelektáltuk a meséket, hiszen mese, gyereknek való, gondoltam, mindenkinek lehet kicsit. Aztán sorban hullottak ki. Nem azért, mert nekem nem tetszik, hanem mert a gyerekre volt rossz hatással. A mancs őrjárat például pörgette nagyon. A láng és a szuperverdák, meg a szimatolók, bár oktató jellegű, csak mértékkel engedem, max. heti 1 epizód, pont ugyanezért. Kori kocsi aranyos, de azt csak akkor nézheti, ha utána nem beszél direkt úgy, mint a kishugi, mert ne beszédhibát tanuljon már a meséből, nem is értem. Peppa egy rémálom, önző, buta, nagyképű, kioktató, egy igazi kis seggfej, nem is értem, hogy miért nem tették már füstre, zsoli meg szimplán retardált, a hajam égnek áll tőlük. Az azúrkék nyomok még oké, tanulunk, ügyesek vagyunk, éneklünk vele, de nem toljuk túl, mert Josh egy idő után túl sok. A barba család is egy rész erejéig tolerálható, utána látom a gyereken, hogy fárasztó neki is. Bogyó és babóca is elég kis adagokban, de legalább ovis nyelven szól a gyerekekhez és nem tolja túl a biciklit. Lassan ott tartunk, hogy megnézünk együltő helyünkben egy disney mesét, vissza is mondja szépen a történetet, leköti. De abból is inkább a régebbieket, mert az újak szintén annyira túlstimulálnak, hogy nem egy ovisnak való. Náluk leginkább ezek az okok.
Látványos a változás akkor is, ha ilyen kontroll alatt van a gyerek mese téren, meg akkor is, amikor épp én nem tudok vele egy kis orrfolyás miatt 3 hetente táppénzre menni, mással meg nincs ilyen kontroll a mesékben. Aki nem hiszi, próbálja ki nyugodtan.
13 a Bing nyuszirol nem írtál.
Annyira idegesítő,hogy nem tudom,hogy az a valami aki neveli,hogy nem ütötte meg agyon.
Folyton nyávog,minden baja van.
Retardált ,vagy fogyatékos az biztos
@14 Bing is idegesítő, pláne Sula nyávogása, meg Coco okoskodása,de legalább ott a sztori végén összegzik a dolgot, feloldják a konfliktust.
A peppában, bogyó és babócában ez nincs így. Ott a csúfolódás, sértődés nincs lezárva, nincs megoldva, így a gyerek számára úgy tűnhet, elfogadott viselkedés, ha utánozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!