Miért mondja több szülő is hogy nem engedi hogy Mancsőrjáratot nézzen a gyereke?
Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekek, csak ezt már többször hallottam.
De szülői tapasztalat érdekelne első kézből.
2023. okt. 16. 14:56
1/18 anonim válasza:
Nálunk a peppa van tiltólistán, mert idegesítő és bugyuta.
A mancs őrjáratot nem ismerem, de el tudom képzelni, hogy hasonló okból nem szeretik
2/18 anonim válasza:
Én egy részt láttam, abban autósversenyt rendeztek és a főszereplők mindenkit ledudáltak meg majdnem elütöttek. Ha a többi rész is ilyen, akkor én totál átérzem🤭.
Ráadásul ha jól emlékszem ezek valami tűzoltók vagy rendőrök, biztos nem ezt szeretném megtanítani a gyerekemnek, mint minta.
3/18 anonim válasza:
Ovis gyerekem van, 3 eves. Nagyobbaknak való szerintem, plusz tul gyors es hangos a kicsiknek, neha van benne hazugság, kémkedés, ármanykodas. Szerintem ráérnek még azzal. Plusz az a rettenetes mennyiségű kínai merch, ami van hozzá, borzalmas.
5/18 anonim válasza:
Nagyon túlpörgeti a gyereket...túl intenzív élénk színek, pörgős zene, hirtelen képváltások, plusz nagyon bugyuta benne minden.
6/18 anonim válasza:
Mert a szülők az egyszerű bugyuta, 2 perc alatt egyet mozgó mesékkel szeretik tömni a gyerekeket. Amibe sok beszéd, mozgás, poén van az természetesen rossz.
7/18 anonim válasza:
Én pedagógusként nem tartom rossznak. Az idegrendszernek minden képernyő előtt töltött idő rossz, de ha már valamit néznek, én azt mondom, hiába a villogás és a gyors képváltás, inkább azt tanulják meg, hogy segítünk a bajbajutottaknak és egymásnak, mint hogy egy bugyuta féloldalas disznót nézzenek.
8/18 anonim válasza:
Borzasztóan pörög az a mese, követhetetlen, se eleje se vége. Én is kapkodtam a fejemet, 10 perc mese után szó szerint zúgott a koponyám.
A kutyákat megveszem a lányomnak, de nézni nem engedem.
9/18 anonim válasza:
Én azért, mert ezek az inger cunamis gyerekmesék teljesen kikapcsolják az ágyat és csak áll bambán a tv előtt és hisztizik, ha elkapcsolom. Inkább teszek neki természetfilmeket, az is leköti egy időre, de egy 20 perc után magától elunja, ami nekem is meg neki is pont jó.
10/18 anonim válasza:
3-4 éves gyerekek már nézik. A cselekménye ennyi idős gyerekeknek követhetetlen és rengeteg érthetetlen dolog van benne számukra. Ezen kívül a vágásai és jelenetei, pont mint egy akciófilmé. Én 7-8 évesen engedném ezt a fajta mesét először - addigra meg jó eséllyel ciki lesz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!