Miért nem vigyáz néhány szülő a gyerekére?
Figyelt kérdés
A járdán szabadon futkározik a gyerek a szülő körül úgy, hogy az úton iszonyatos sűrű forgalom van. Vajon hogyan kapná el a gyerek kezét, ha az autók felé lépne?2023. júl. 20. 23:17
1/22 anonim válasza:
Nyilván sehogy. Rettenetesen felelőtlen szülők vannak, aztán ha megvan a baj, akkor persze megy a brühühü.
2/22 anonim válasza:
Látok sok felelőtlen szülőt. Pl. amikor kismotorral száguld a másfél éves 10 méterre a szülőtől. De hogy ezzel mi a gond, azt nem értem:"járdán szabadon futkározik a gyerek a szülő körül úgy, hogy az úton iszonyatos sűrű forgalom van."
Hogyan jussanak el a-bol b-be ha sűrű a forgalom? Nyilván a járdán. Az úttestet és a járdát általában elvalasztja valami: árok, padka, fa, bokor. És ha a szülő körül futkosott akkor nyilván meg tudja fogni a kezét ha szükséges.
3/22 A kérdező kommentje:
#2 : Nem faluhelyen vagyunk, itt sem vizesárok sem pedig bokor nincsen az úttest és a járda között. Kíváncsi lennék oda tudna e futni még időben ha a gyerek kifut az úttestre.
2023. júl. 21. 05:49
4/22 anonim válasza:
nem egy gyereket ütött már igy el auto hogy kisprintelt a forgalomba.
5/22 anonim válasza:
Itt a faluban nálunk olyanokat látok hogy sokszor napokig nem tudok másra gondolni. 2-3 év körüli kicsik, nagyobb értsd 6-8 éves tesóra bízva, aki persze carik rá egy idő után. Na ezek a picik szabadon koricálnak az utcán miközben anyu ki tudja merre van.
6/22 Derjaderja válasza:
Én sem értem, mi a gond, hacsak nem a járda legszélén futkározik a gyerek. Az sem mindegy, hány éves, a kicsi pár méteren belül könnyű lefutni, ha még óvis vagy nagyobb, akkor valószínűleg még van tanítva közlekedni.
7/22 A kérdező kommentje:
#6 : A gond az, ha elüti egy autó a gyereket, abból mindkét érintett félnek nagyon nagyon nagy baja lesz, de főleg az autósnak. Tekintve hogy egy kisgyereket gyakorlatilag maga alá gyűr egy mai átlagos autó, neki már nem lesz akkora gondja az élettel. A nagyon nagy bajt pedig értelmes ember igyekszik elkerülni.
2023. júl. 21. 10:20
9/22 anonim válasza:
Ez a kerdes mar ketszer kint volt .
Akkor mindketszer torolve lett mert provokativ volt .konkretan belekeverted a csokot meg a babavarot is
Aki olvasta azokat a kerdeseket ,tudja mirol beszelek .
Mar varom itt mikor dobod be
10/22 anonim válasza:
Ebben nincsen semmi provokáció. Feltett egy teljesen jogos kérdést. Engem is felháborít mikor ilyet látok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!