Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem vigyáz néhány szülő...

Miért nem vigyáz néhány szülő a gyerekére?

Figyelt kérdés
A járdán szabadon futkározik a gyerek a szülő körül úgy, hogy az úton iszonyatos sűrű forgalom van. Vajon hogyan kapná el a gyerek kezét, ha az autók felé lépne?
2023. júl. 20. 23:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

10 ebben nincs,a multkoriakban volt..azokat toroltek is mint irtam

Ugyanez a kerdes volt,csak bele volt keverve a csok.

Konkretan azt irta a kerdes vegere,hogy a szulok felvettek a csokot a hatom gyerek utan,es ha egyet elut egy auto marad meg ketto,a szulok nem fognak bankodani.(szorol szora nem emlekszek,de a lenyeg ilyesmi volt)

2023. júl. 21. 14:47
 12/22 A kérdező kommentje:
#9 : A kérdésekkel provokált vicc már réges régen el lett lőve. Több komolyságot!
2023. júl. 21. 20:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az okoskodás mellett válasz is lesz a kérdésre? Amikor baromságot kell írni nagyon aktív vagy, de amikor egy értelmes választ kellene írni, akkor napokra tűnsz el. Gyanús vagy te nekem! ;)

Nem valaszolok privat uzenetre privatban.

Egyebkent nevelni kell a gyerekeket,az enyemek soha nem futkosnak,fogjak a kezem.

Es eltűntem mert nem itt logok,hanem foglalkozom a gyerekeimmel.

2023. júl. 24. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:

A gyerekeknek van veszélyérzetük már egészen kis 1,5 éves kortól, megtanulnak dolgokat, max néha hibáznak felindult helyzetben. Pont, mint az felnőttek(belőlük többet csap el az autó egyébként és nem azért, mert minden gyerek az anyja kezét fogva közlekedik).

Egyébként én átérzem, a gyalog közlekedésesdit mondjuk nem, de a bicikliutak halálösvények, nem bírom felfogni, egyszer veszti el a gyerek az egyensúlyát, még csak az sem kell, hogy rossz döntést hozzon, mint sétánál/lépéseknél, hogy kiszalad, hanem csak elrontja és az autók közé esik. Gyerekek közt vagyok szinte mindig, tudod hányszor mennek rossz irányba? Szinte soha. Tudod hányszor esnek el kismotorral, rollerrel, futóbiciklivel, vagy csak simán tornaórán ha bármi extrább feladat van? Egy csomószor. Kint a városligetben van bringapálya, ott is nagyon gyakori az esés. Azt sokkal veszélyesebbnek tartom, mint hogy futkosnak a járdán, ki engedi a gyerekét bringázni pár centire az autóktól nagyobb sebesség mellett, mint amivel járdán közlekednek? Nekem ez a nagyon durva felelőtlenség, a gyerek nem hülye, nem megy oda, ahova nem kéne normál állapotban, de elesni, na azt sokat szoktak véletlen. A járdán ebből nem lesz baja, bringával a kocsiknál igen.

2023. júl. 24. 10:15
 15/22 A kérdező kommentje:
#13 : Szerintem a szaporodás előtt a magyar helyesírás szabályait sajátítsd el és használj ékezetes betűket. ;)
2023. júl. 24. 12:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Aruld mar el,mi a bajod az írásommal,az ekezetek hianyan kivul?
2023. júl. 24. 12:33
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 : Boc, csak most vegeztem a helessiras oraval, mar lyol megy. A zirasod egy szimpla okoskodas, ninc semmi ertelem.
2023. júl. 26. 05:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Kinyalhatod,na szevasz
2023. júl. 26. 06:24
 19/22 A kérdező kommentje:
#18 : Kar, hogy ertelmes erveket nem tudtal rini.
2023. júl. 27. 07:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Olan valszolo ninc ic, aki nem ennyire lefoglalt?
2023. aug. 4. 06:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!