Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Otthonhagynátok így betegen?

Otthonhagynátok így betegen?

Figyelt kérdés

Kisfiam 17 hónapos. Náthás. Folyik az orra, be van rekedve, néha picit köhécsel, piros a torka (de nem fáj neki), láza nincs, a kedve is jó, közérzete is.

Holnapra jegyünk van válogatott meccsre. A férjem már régóta tervezi, hogy megyünk. Ez egy ritka alkalom, szóval nem egy mozi, hogy majd jövő héten elmegyünk.

Barátnőm vigyázna a kicsire, máskor is vigyázott már rá. De nem így taknyosan.

Ti otthonhagynátok így a gyereket?

2023. okt. 13. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%

"6. Olyan nincs hogy meghűlés..."

Nincs hát. Csak és kizárólag vírusos vagy bakteriális betegségek miatt folyik q gyerek orra, vagy köhög, ergo be ne merd vinni közösségbe, ha kettőt köhint q gyereked, ok?

2023. okt. 13. 15:58
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Nem nagy idő.
2023. okt. 13. 16:07
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

Ennyi időre persze, ha a barátnő vállalja.

Ha térdig taknyosan és lázasan sírna utánam, úgy persze nem, de ha jókedvű és elvan vele is, akkor miért ne.

2023. okt. 13. 16:51
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

11. Nem, allergiától is folyhat, de meghűléstől nem.

Pontosabban a meghűlés az egyszerű felső légúti vírusos és bakteriális fertőzések köznyelvi gyűjtőneve.

2023. okt. 13. 17:04
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
8# jaj istenem....akkor apa meg anya se menjen dolgozni ha beteg a gyerek? Sőt...ha a család bármely tagja beteg , a többi is maradjon otthon???? Gondolkozzàl már .... szerintem a gyerekes családok 90% hamar munkanèlkülivè és hajléktalannà vàlna
2023. okt. 13. 17:21
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
Menjetek nyugodtan!! Jó szórakozást!! Én is elvállalnàm tesóm kislányàt.
2023. okt. 13. 17:22
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
10# ez te vagy. Nem vagyunk egyformák. Nem mindenki mártír anyuka , hogy nem szórakozhat. Ráadásul nagy eséllyel aludni fog már a gyerek...
2023. okt. 13. 17:23
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Ha a barátnő is vállalja akkor igen, mivel nem lázas. Ha rosszabbul lenne, akkor én otthon maradnék vele, a férjem pedig valószínűleg elvinné egy barátját helyettem.
2023. okt. 13. 17:49
 19/23 A kérdező kommentje:

Barátnőm azt mondta, neki nem gond.

6 körül indulunk, szóval nagyjából vacsora, kicsi játék, fürdés és alvás lesz a program. Kb.éjfélre érünk haza. Szóval mire ébred a kicsi, addigra itthon is lennénk.

2023. okt. 13. 18:36
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
10-es! Ha meccsre mennek, akkor fertőz a gyerek, ha dolgozni, akkor nem? Amúgy meg mindenki el tudja dönteni, hogy mit vállal be. Én pl be szoktam vállalni a barátnőm beteg gyerekeit, mert én abszolút nem vagyok fogékony a betegségekre. Száz évente ha két napra elkap valami köhögés, de az se jellemző.
2023. okt. 13. 19:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!