Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Náthás másfél évessel elutazná...

Náthás másfél évessel elutaznátok?

Figyelt kérdés

Ezt a hosszú hétvégét tervezzük hetek óta, ma délután indulnánk nagyszülőkkel egy pár napra pihenni. A kisfiam sajnos megfázott, szörcsög, folyik az orra, de szerencsére egyelőre más tünete nincs. Jókedvű, nem lázas. Tegnap jött ki rajta ez a valami.

Szerintetek így érdemes elindulni vele? Ti mennétek?

2023. okt. 5. 07:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kellemetlen nekünk is főleg az iskolában,de nem tarthatom otthon őt egész őszön és télen.

Érdekes módon nem is kapja el tőle senki a nathat(már kételkedek,hogy valóban nátha lenne)

18

2023. okt. 5. 18:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahol több gyerek van, ott elég gyorsan kiderül, hogy egy betegség fertőz-e. Az én gyerekeim még kicsik. Az egyik ovis, a másik bölcsis. Én is írtam, hogy sosem mennénk sehova, ha egy kis taknyosság is megijesztene és nem, nem lehet mindig mindenkire tekintettel lenni és bezárni a gyerekeket a lakásba, ha csak kicsit is náthásak. Mire egy gyereken kijön a betegség, már megfertőzte a fél ovis csoportot. Ilyen formán soha senki ne menjen sehova, mert mi van ha... Alap, hogyha a gyerek már igazán beteg és/vagy esetleg a másik is kezd belemenni, akkor nem megyünk sehova, de minden kis orrfolyással nem maradunk mindig itthon. Kb. egy kezemen megtudom számolni szeptember eleje óta hány napot volt mindkét gyerekem oviban/bölcsiben egyszerre. Ezzel milyen kivizsgálásra vigyem őket? A környezetünkben pont így van ezzel minden gyerek.
2023. okt. 5. 21:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Természetesen ezzel felesleges,csak én értettem a félre az írások alapján..nálam az egész évbe beteg azt jelenti minden egyes napon beteg és nincs egy vagy két sem szünettel. De igazából nem erről van itt szó.
2023. okt. 5. 22:01
 24/26 anonim ***** válasza:
*nap
2023. okt. 5. 22:02
 25/26 anonim ***** válasza:
47%
Igen 23,te értetted félre.Én az 5 gyerekes vagyok,nem arról van szó,hogy soha nem egészséges egyik gyerek sem,hanem hogy felváltva valaki szinte mindig produkál valami apró tünetet.Legtöbbször ilyen pár napos orrfolyás van,minden egyéb nélkül,tehát nem fáj semmi,nincs láz, hőemelkedés se semmi.De oviból, suliból jönnek egyebek is,van hogy olyan amivel itthon kell maradni,pl egy hasmenéssel,vagy lázzal járó állapotban mi sem megyünk sehova,nem is nagyon lehet.De ha csak akkor mennénk emberek közé,mikor senkinek nincs semmi baja akkor nagyon kevésszer mozdulhatnánk ki.Tényleg ne egy nonstop betegséget képzelj el,meg ne olyat,hogy alig áll a lában az ember,olyannal se megyünk sehova ami nyilvánvalóan fertőz,de most azzal,hogy folyik az orra,simán elmegyünk.Arról már ne is beszéljünk,hogy nekünk felnőtteknek meg dolgozni muszáj is ilyen apró -cseprő tünetekkel.Nem sokunk munkahelye nézné el,ha orrfolyás miatt tp-re mennél.
2023. okt. 6. 07:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Oké..:) A lényeg túlzás volt,pont.
2023. okt. 6. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!