Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Náthás másfél évessel elutazná...

Náthás másfél évessel elutaznátok?

Figyelt kérdés

Ezt a hosszú hétvégét tervezzük hetek óta, ma délután indulnánk nagyszülőkkel egy pár napra pihenni. A kisfiam sajnos megfázott, szörcsög, folyik az orra, de szerencsére egyelőre más tünete nincs. Jókedvű, nem lázas. Tegnap jött ki rajta ez a valami.

Szerintetek így érdemes elindulni vele? Ti mennétek?

2023. okt. 5. 07:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Mivel tegnap már kijött rajta, így mára szerintem eldől a betegség további sorsa.

Nálunk volt olyan, hogy egy napig csak az orra folyt, másnap délután pedig már felszökött láza is, de azt szerintem már tapasztalnád indulás előtt, ha romlana az állapota, akkor úgysem indultok el.

2023. okt. 5. 12:26
 12/26 anonim ***** válasza:
50%

Két hete nem múló taknyos egyévessel mentünk tavaly ilyen tájban egy erdei kulcsosházba, szintén hosszú hétvégére. Bejött, meggyógyult a gyerek (és amúgy nagyon tetszett neki).

Mondjuk ha most megy befelé a betegségbe, az rizikósabb.

2023. okt. 5. 12:28
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
El
2023. okt. 5. 12:37
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

Ha most kezdődött/tart nála, nem. Ha már láthatóa kilábalt belőle, és még kicsit taknyos, igen.

Nem tudni, milyen lefolyású lesz. Vissza is eshet.

2023. okt. 5. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Igen.5 gyerekünk van, ősztől tavaszig valaki mindig szörcsög picit.Ezzel az erővel sehova nem mehetnénk soha.Ha meg csak ti lesztek ott akkor senkit meg se tudtok fertőzni.Készülj lázcsillapítóval,orrszívóval,meg kérdezd meg van-e ott porszívó.Ennyi.Jó pihenést.
2023. okt. 5. 15:01
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
kérdező, akkor a nyaraláson ki se mozdultok az apartmanból ugye? Hiszen gondolom, ha nyáron ti már megszívtátok, nem akartok másnak rosszat azzal, hogy betegen viszitek emberek közé a gyereket.
2023. okt. 5. 17:16
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem rosszból tényleg,de aki azt írja,hogy egész évbe nem mennének sehova akkor,mert folyton szörtyögnek,azoknál akkor minden héten betegek nyárig? Ott kivizsgálás volt? Nyilván náthás időszak,de sem gyerekkoromba,sem a gyerekünk nem beteg 0-24 hónapokon át minden nap,azért az elég nagy gond lenne. Bár nyilván nem előre tervezéssel(az nálunk is úgy jön ki,hogy pont akkor),hanem egy spontán hétvégi kirándulás simán összejött/jön elég gyakran.
2023. okt. 5. 17:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17 bár én nem írtam még ,hogy folyton beteg a gyerek de válaszolok most neked.

Lányom 9 éves és évek óta októbertől márciusig náthás

Nem allergiás semmire,semmi rendellenességet nem találtak nála.

Egyedül egy baja volt,nagyok voltak az orrmandulai.

Ki is lett szedetve neki

Azt mondták meg fog szűnni a takony probléma,hat nem szűnt meg.

2023. okt. 5. 18:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Értem,köszi
2023. okt. 5. 18:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom 18-hoz.Minimális valami szinte minden héten van.Vagy egy 2 napos nátha,vagy fáj a hasa,vagy köhög kettőt.Nincs semmi allergia,asztma,semmi.Fogékonyak vagyunk a felső légúti nyavajákra,és mindenki jár közösségbe,utazik tömegközlekedéssel.Ennyi.
2023. okt. 5. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!