Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Náthás másfél évessel elutazná...

Náthás másfél évessel elutaznátok?

Figyelt kérdés

Ezt a hosszú hétvégét tervezzük hetek óta, ma délután indulnánk nagyszülőkkel egy pár napra pihenni. A kisfiam sajnos megfázott, szörcsög, folyik az orra, de szerencsére egyelőre más tünete nincs. Jókedvű, nem lázas. Tegnap jött ki rajta ez a valami.

Szerintetek így érdemes elindulni vele? Ti mennétek?

2023. okt. 5. 07:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
36%
Persze, fertőzzetek le mindenkit a szálláson, jó ötlet:-)
2023. okt. 5. 07:26
 2/26 A kérdező kommentje:
Apartmanba megyünk, nem szállodába, csak mi lennénk a házban.
2023. okt. 5. 07:28
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Egy orrfolyással? Simáán
2023. okt. 5. 07:46
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Persze, hogy mennék. Vigyél lázmérőt, meg gyógyszert, ami kellhet, és érezzétek jól magatokat.
2023. okt. 5. 08:32
 5/26 anonim ***** válasza:
89%

Most ebben az időben szerintem mindenki szörcsög meg folyik az orra... Szóval simán mennék, persze :) Azért ez nem olyan durva betegség, amivel ne lehetne elindulni.

Különben meg bárki bármit bárhol elkaphat...

2023. okt. 5. 08:37
 6/26 anonim ***** válasza:
77%
Én vittem kissé taknyos gyereket régóta tervezett útra, 4 napról volt szó. Pont ugyanazért, mint az eddigiek írták. A második naptól lázasan feküdt a szálláson és hazafelé félúton álltunk meg megnézni valamit, addig a házi patikából ápoltam a szobában a gyereket. A lényeg, hogy ezután én nem indulok el kicsit beteg gyerekkel sehova, pihenjen otthon.
2023. okt. 5. 08:56
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Pici náthával jó közérzettel külön apartmanba igen,szállodába,közös helyre nem. De lázzal stb. nem,ha betegen lázasan kellene kirándulni menni,hát azt én se bírnám.
2023. okt. 5. 09:46
 8/26 anonim ***** válasza:
66%

Én elindulnék. Két gyerekünk van, ha sosem mennénk sehova, amikor valamelyiknek folyik az orra, akkor tényleg sosem mennénk sehova. :)

Viszek ilyenkor orrszívót, orrcseppet, lázcsillapítót kétfélét is és lázmérőt, ennyi. Ha lebetegszik, akkor mindegy hogy itthon ápolom és itt fetrengünk, vagy a szálláson és legalább a többiek jól érzik magukat.

Egyébként pl. a hoteleket kerüljük, amikor bejön az ősz/tél, mert elképesztő mennyi krákogó, taknyoló gyereket elvisznek a szülők, csak hogy ne bukják a pénzüket. Szerintem ez végtelenül szomorú, én ilyen helyre pl. nem mennék beteg gyerekekkel, de ősszel emiatt egészségessel sem, mert tuti betegen jövünk haza. Kétszer fordult elő velünk, többet nem vagyok hajlandó ezért ennyi pénzt fizetni.

2023. okt. 5. 09:49
 9/26 A kérdező kommentje:

Egyetértek, utolsó, mi ráadásul nyáron jártunk így. 4 napot töltöttünk szállodában, mind a hárman lebetegedtünk pár nappal a hazaérkezés után. Valószínű a játszóházban szedtünk össze valamit. Ráadásul a szállodai szobában olyan pici hely volt, hogy egyáltalán nem tudott szaladgálni a kisfiunk. Akkor megfogadtuk szállodába egy jó pár évig nem megyünk.

Köszönöm a válaszokat egyébként, én is gondolom most, ha láz és rossz közérzet nem lesz délutánig, elindulunk, aztán reméljük a legjobbakat. Ha lázas lesz, nem megyünk.

2023. okt. 5. 10:04
 10/26 anonim ***** válasza:
63%

Biztos elmennék.

Egy kis nátha nem a világ vége.

2023. okt. 5. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!