Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Véletlenül leesett kisfiam a...

Véletlenül leesett kisfiam a kanapéról (nem olyan magasról, viszont aggódom) Csak melegítettem a tejet, mondtam ott vagyok. Nem láttam pontosan hogy történt. Milyen jelei vannak, ha gond lenne? Köszönóm.

Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 07:21
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Szédülés, hányinger, hányás, pl. Azért nézesd meg.
2023. szept. 30. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Kérdés,hogy mennyi idős(nekem is esett le a gyerek már egyszer,de O maga elé tette a kezeit így nem ütötte meg magát.nyilvan ha csecsemő akkor ez az opció kizárva)

Aasik,hogy mit ütött meg,a fejét,vagy mindenét?sírt utána?

Ha aluszekony,hány,ha szokatlanul sokat sír akkor van baj.

Ha megnyugtat nezesd meg természetesen orvossal.

2023. szept. 30. 07:46
 3/6 A kérdező kommentje:
2 éves. Sírt utána, de nem olyan sokat. Ami érdekes, hogy az állán lett egy piros kis csík, ami alapján azt gondolom nem fejen érkezett. Kis esést hallottam, nem nagy puffadás. Viszont mire beertem háttal feküdt. Szóval nem értem
2023. szept. 30. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A 2 éves kisfiam olyan helyzetekbe kerül rendszeresen, mintha vmi extrém sportot űzne :D sztem semmi baja nem lesz egy ilyentől. Valszeg csak megijedt.

Figyelgesd :)

2023. szept. 30. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

18 hónapos kisfiam naponta üti,vágja be magát,esik le,egyszer még a falnak is neki szaladt..

Nem lett baja,meg csak pup sem nőtt neki.

Nem lesz baja ne félj

2023. szept. 30. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Eszméletvesztés, hányás vagy extrém alvás ( egész nap alszik) esetén kell sürgősségire menni. Egyeb esetben semmi teendő. Középső fiam kb havonta leesett, volt hogy a hattámlán fordult át és fejre esett, abból sem lett semmi, csak jókora monokli. Hihetetlen rugalmasak ők még.
2023. szept. 30. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!