Anyaként ennyit távol?
Szerintem nem vészes. Reggel még simán találkozhattok, elköszönhetsz indulás előtt, es annyi csak, hogy apa viszi, hozza. Este egy picit tudtok még játszani, beszélgetni.
Szerintem az a lényeg, hogy egyrészt a kevesebb közös időt mennyire tudjátok tartalmassá tenni, másrészt hogy mit közvetítetek a gyerek felé: ha azt mutatod, hogy ez most egy borzasztó tragédia, a gyerkőc is annak fogja megélni. De ha szépen, kedélyesen el van mondva, hogy anya dolgozik, ezt és ezt csinálja, hiányozni fog de sietsz haza, apával is milyen buli lesz együtt lenni stb., nem lesz rossz élmény. Te se fogd fel így! Nem elhanyagolod a gyermeked, hanem dolgozol. És ez csak 3 nap, a hétből.
És csütörtök péntek hány óra ho?
Nem sok, de nekem nem tetszene ez a beosztás.
Én műszakolok. 3 nappal 6-18-ig (valójában 4-19:30), 3 éjszaka 18-6-ig (valójában 16-7:30-ig).
Na ez jobb? Ha muszáj akkor muszáj.
Inkább dolgozzon az ember, minthogy éhen haljon.
Lehetne 8 órás munkám,van végzettségem hozzá,de sehova sem vesznek fel évek óta.
18óra előtt érsz haza.
Ha minden nap így lenne sok lenne hisz 7-8kor már aludni keszultok. Fürdés, kaja stb.
De ha csut es pent. joval hamarabb végzel akkor még okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!