Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hagynád játszani üveggolyóval...

Hagynád játszani üveggolyóval a kétévesedet?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 10:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
biztos, hogy nem. Nem tudok minden pillanatban mellette lenni és figyelni (van egy nála kisebbünk is), és szerintem egy színem üveggolyó van annyira érdekes, hogy meg akarja kóstolni.
2010. okt. 16. 10:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem,beveszi a szájába és egy rossz mozdulat,máris lenyelte.
2010. okt. 16. 10:42
 3/17 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

A fiam 8 évesen nyelt le egy legódarabot (kb 3 cm-es téglát), kóstolgatta, játszott vele a nyelvével és lecsúszott.

Kotorászhattunk pár napig a székletében és még örültünk is amikor megtaláltuk :-)

2010. okt. 16. 10:47
 4/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem, max ha ott ülök mellette, és együtt játszunk.

Olyanok mint a macska. Tudják, hogy mit nem szabad, de azért kipróbálják...

2010. okt. 16. 11:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Még nincs gyerekem, de nem hagynám. A szomszéd kislány (8 vagy 9 éves volt) lenyelt egy üveggolyót TV-zés közben. De hál' Istennek nem lett komolyabb baja.....
2010. okt. 16. 11:45
 6/17 A kérdező kommentje:
Az enyémek játszanak vele, 2 és 4 évesek.
2010. okt. 16. 11:53
 7/17 A kérdező kommentje:
8 évesen biztos, hogy nem véletlenül nyeli le a legót, vagy az üveggolyót...
2010. okt. 16. 11:54
 8/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki a 8 évesről írt.

Nézte a Tv-t: az egyik kezében az üveggolyó volt, a máskban a szendvics. Úgy belemerült a filmbe, hogy a szendvics helyett az üveggolyót nyelte le.

2010. okt. 16. 11:57
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Én az első lányom hagytam. Ő 4 hónapos kora után semmit nem vett a szájába. Két évesen már simán legózott.

A kicsi 10 hónapos. Előle lehet hogy még 10 évesen is elzárnám, mert mindent megkóstol. Gyereke válogatja. A szülőnek kell tudni mit lehet és mit nem.

2010. okt. 16. 13:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak van üveggolyója kb.100db lehet a kicsiktől kezdve a nagyokig,de nem volt baj belőle ott van a többi játékoknál egy vödörben,csak annyi ha kiborítja engem idegesít vele.Ennyi!!2,5-éves szerintem vannak ők annyira okosak,h tudják mit lehet megenni és mit nem.
2010. okt. 16. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!