Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha majdnem 4 èves fiam karmol...

Ha majdnem 4 èves fiam karmol nèha jàtèkbòl vagy dühböl vagy csak ûgy az belefèr mèg az ö koràba? Szerencsère bölcsibe ilyenek nem voltak nèha egy egy kakaskodâs ezt mondtâk a bölcsibe ròla az ovónök

Figyelt kérdés

#kisgyerek #Kisgyereknevelès
2023. aug. 22. 05:37
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Az ilyen Summa cum laude anyukákat kèrdezem ki fog titeket megvèdeni vagy a gyerekeiteket ha nem az a fèrfi aki visszamer ütni?

Vagy hivjàtok az iPhone-rol a rendört ?Örülhettek ha van a közelbe egy olyan aki megteszi,èn màr csinàltam ilyesmit ,hogy egyszerüen kihoztam a szegèny nöt a veszèlyzónából,vagy egyszerüen az ejszakai vonaton ami tele volt zürös csávokkal megengedtem ,hogy üljenek mellèm aztàn tökre megnyugodtak a nök mellettem ès mèg aludni is mertek mellettem

2023. aug. 22. 13:41
 32/43 anonim ***** válasza:
46%

Azt a férfit, aki olyan hülye hogy visszaüssön, elítélik önbíráskodásért. Szóval kösz, nem kell.

Túl vagyok az életem több, mint a felén anélkül, hogy bármikor is meg kellett volna védeni engem, úgyhogy a maradék is menni fog.

Nem tanítom agresszióra a gyerekeimet se. S lásd nem is agresszívek. Itt van a kutya elásva. Rossz minta, rossz viselkedést eredményez.

Egy óvodás nem érti a különbséget aközött, hogy "ha megütnek, visszaüthetek", "de akkor miért baj, ha karmolok?".

2023. aug. 22. 14:05
 33/43 A kérdező kommentje:
A 27 -esnek köszönöm a könyvet meg azokat a hozzászolàsokat amik konstruktivak voltak ès az ö gyerköceikkel is tapasztaltak ilyesmit ès megosztottàk.Igen szóval bevallom öszintèn èn illetve mi nem vagyunk azok a csapkodos szülök ,nàlunk ilyen nincs , viszont a Summa cum laude anyukáknàl nem vagyok biztos abba ,hogy nem kerül elö a fakanàl meg a pofon(sose vallanàtok be ùgyse) , valoszinüleg màr ö se csinàlnà ha igy lèpnènk fel mert kaptunk anyukâktol ilyen tanàcsokat is.Úgyhogy inkàbb magyaràzàs ,terelès ,energialevezetès ilyesmivel probalkozunk
2023. aug. 22. 14:19
 34/43 anonim ***** válasza:
46%

"Az ilyen Summa cum laude anyukákat kèrdezem ki fog titeket megvèdeni vagy a gyerekeiteket ha nem az a fèrfi aki visszamer ütni?"

Nem lenne olyan férfi sem az én közelemben, sem a gyerekem közelében, aki "visszamer ütni"... Mert ez azt jelenti, hogy agresszív, nem tudja az indulatait kontroll alatt tartani.

2023. aug. 22. 14:21
 35/43 A kérdező kommentje:

34-es èn az utcàrol beszèlek vagy egy szórakozo helyröl ha ott törtènik valami,olyan fèrfival vagy amilyennel akarsz...

Ez a te dolgod

2023. aug. 22. 14:26
 36/43 anonim ***** válasza:
46%

Igen, pontosan értettem.

Ez akkor is agresszív viselkedés, amit terápiával lehet orvosolni! Szívesen.

2023. aug. 22. 14:40
 37/43 A kérdező kommentje:
Nekem semmi terápiâra nincs szüksègem ,nem iszok nem drogozok nem cigizek nem szteroidozok mèg tetkom sincs viszont te igyàl egy vörösbort vagy vegyèl be egy vàliumot de a kettöt együtt azèrt ne.
2023. aug. 22. 14:44
 38/43 anonim ***** válasza:
64%

"Az ilyen Summa cum laude anyukákat kèrdezem ki fog titeket megvèdeni vagy a gyerekeiteket ha nem az a fèrfi aki visszamer ütni?"

Nem kellene senki se, hogy megvédjen, mivel nem lennének ilyen "férfiak", akik fizikailag fellépnek embertársaik ellen, ha nem lennének ilyen szülők mint te, aki arra tanítja a gyerekét, hogy verekedhet, ha ő az erősebb, meg azt várja, hogy a karmolászása magától múljon el, mint ahogy a letört köröm is lenő egy idő után. Ne arra tanítsd a gyerekeidet, hogy hogyan kell beleállni a konfliktusokba, hanem, hogy hogyan lehet őket kezelni anélkül, hogy lealacsonyodnánk mások szintjére.

2023. aug. 24. 11:58
 39/43 anonim ***** válasza:
Engem meg meg se kell védeni, mert simán pofánbszok bárkit, aki túltolja, aztán ez annyira meglepő, hogy nem üt vissza a 160 centis nőnek. Kivéve a tesók, de azokkal nem kötekszek.
2023. aug. 24. 14:37
 40/43 A kérdező kommentje:

Ûgy làtom itt sok hozzàszolò anyuka rajtam vezeti le a mindennapi frusztráciòt.Èn ide beszèlgetni jöttem nem összeveszni ,nem tehetek ròla,hogy elvàlt valaki vagy kevès a fizetèse nincs elèg pènz vagy nem èrik megfelelö ingerek a hàzasságban.Borzalom volt a bölcsödèbe ilyen megkeseredett anyukàkkal találkozni akik mèg köszönni se tudnak rendesen.

Az apukákkal nem volt ilyen gond meg az anyukàk között is voltak kivètelek

2023. aug. 24. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!