Ha majdnem 4 èves fiam karmol nèha jàtèkbòl vagy dühböl vagy csak ûgy az belefèr mèg az ö koràba? Szerencsère bölcsibe ilyenek nem voltak nèha egy egy kakaskodâs ezt mondtâk a bölcsibe ròla az ovónök
Neked beleférne, hogy a majdnem 4 éves Gézuka az oviban játékból, dühből vagy csak úgy megharapja a fiadat?
Ha nem, akkor a karmolás sem fér bele. Sürgősen szoktad le róla!
Mint mondtam bölcsibe ilyen jellegü gond nem volt vele harapni se harapott meg senkit.
Ezeket a karmolâsokat mi kapjuk de
hàl Istennek nem erröl szól az egèsz nap
1-es mint irtam ilyen jellegü gond nem volt vele a bölcsibe.
Meg attol se fèlek ,hogy öt piszkàljàk a többiek mert nem fèl a konfliktusokba belemenni ha ûgy alakul
Nem arra kell várni, hogy elmúljon, hanem le kell róla nevelni, esetleg ha vam mögötte valamilyen kiváltó ok (stressz, szorongás) azt megszűntetni.
A bölcsibe/oviba EGYELŐRE nem csinálja.
Az hogy nem fél beleállni a konfliktusokba, mit jelent pontosan?
Nem beleàllnit irtam ,hanem belemennit.Bölcsibe nem csinàlta most megy oviba.
Ha megütik?Visszaüt ilyen egyszerü.
Mit nem lehet èrteni ezen?
Minden tèren jó körülmènyeket kap logopedus szerint a beszède,nyelvtana nagyon jó ,orvos szerint jol fejlett,èrtelmes.
4 nagyszülö is odafigyel rà.
A nagy okos pszihologus megmondta a gyerek nagyon kötödik hozzànk ès latszik ,hogy nagyon szeretve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!