Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha akarja az apa, válás...

Ha akarja az apa, válás esetén fele-fele gyermekfelügyelet lesz? Anyaként hogyan viselnétek?

Figyelt kérdés

3 és 5 éves gyerekekeről van szó. Ti erről mit tudtok, mit láttok a környezetetekben? Ha az apa akarja, hogy minden második hetet vele legyenek (hétközben is!) a gyerekek és meg is tudja oldani, hogy vigyázzon rájuk végig, akkor így lesz?

Ti hogyan bírnátok, ha gyakorlatilag egyik napról a másikra, csak a hónap felét lehetnétek a gyerekekkel?

Ez mennyire gyakori, hogy így dönt a bíró?

2023. aug. 13. 22:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%
30) igen, ezzel sok férfi így van, no comment. A kérdés viszont arról szól, hogy mo van, ha az apa AKARJA a váltott felügyeletet. Legyen kevesebb joga a gyerekéhez, csak mert más apáknak nincs igényük erre, vagy hogy jön ez ide?
2023. aug. 14. 14:38
 32/42 anonim ***** válasza:
18%
31! Hogy hogy jön ide? Olvasd vissza a kérdező #10 kommentjét és rájössz.
2023. aug. 14. 14:49
 33/42 anonim ***** válasza:
43%
32) szimplán címben feltett kérdésre válaszoltam és tartom azt a véleményt, hogy amennyiben az apa szeretné a váltott felügyeletet, nettó gciség megpróbálni ebben gátolni. Ebben irreleváns az, hogy más férfiak tojnak a gyerekükre, ahogy az is, hogy a kérdező kattant és szerinte neki több joga van a gyerekéhez, mint az apának.
2023. aug. 14. 15:16
 34/42 anonim ***** válasza:
85%

“ hétköznap annyira nem ér rá, mikor hazaér nincs kedve. Én kelek mindig éjjel, én csinálok körülöttük mindent. Szereti őket az apjuk, de ezt a helyzetet arra akarja használni, hogy ne váljak el. Ezt így meg is mondta.”

Szerintem meg elég egyértelmű az utolsó mondat is. Dehogy akarja. Max sakkban tartani ezzel. És itt most a kérdező esetéről van szó nem általánosságban.

2023. aug. 14. 15:24
 35/42 anonim ***** válasza:
80%
31# Pici szövegértés és olvasd el mit írt a kérdező. Nincs neki sem igénye,mert ha lenne,akkor a gyerek születése óta odatette volna magát. Azért kattant egy nő,mert 5 éve ő teszi ki a gyerekekért a lelkét? Akkor itt nem a kérdező kattant,hanem te.
2023. aug. 14. 16:05
 36/42 A kérdező kommentje:

Igen, ez a lényeg, hogy zsarolni akar ezzel. Nem bántja a gyerekeket, szereti is őket, de eddig szó nem volt arról, hogy fele-fele módon neveljük. Mert kb mindent én csinálok körülöttük. Most lett érdekes, hogy részemről feljött a válás gondolata.

Meg is mondta, hogy még jó, hogy van közöttünk ez a kapocs, mert így van csak lehetőségünk megmenteni a házasságunk. Közben már szívem szerint régen elhagytam volna. Ezt meg is mondtam neki már sokszor. Bánt engem, de közben nem enged el. Tudja, hogy a gyerekeim a legfontosabbak nekem és ezt kihasználja. Undorító. Szeretnék elválni tőle és megpróbálni mással. Ez sem érdekli, hogy érzelmileg kötődök máshoz már. Olyanokat mond, hogy majd meglátom, hogy ez csak fellángolás és ő kivárja, hogy megint őt szeressem.

Nem hazudok neki, kérem, hogy engedjen el, de nem akarja. Egy rémálom vele az egész...

Ő volt nekem az első, 17 éves korom óta vele vagyok. 19 évesen már a felesége voltam. Nagyon féltékeny. Már a sminkelésembe, ruháimba is beleszól. Teljesen lefogytam mellette, nincs étvágyam. Azért fontolom azt, hogy akár belemegyek ebbe a fele-fele dologba, mert szerintem úgysem akarja majd hosszútávon, mert nem ezért csinálja.

Nem akarja, hogy nyugodtan újrakezdhessem nélküle. Főleg hogy lenne aki szeret, nem birtokol.

2023. aug. 14. 16:33
 37/42 anonim ***** válasza:
46%

36: "Szeretnék elválni tőle és megpróbálni mással. Ez sem érdekli, hogy érzelmileg kötődök máshoz már."

Tehát te csaltad meg a férjedet, vinnéd a gyerekeket is magaddal és csodálkozol, hogy a férjed ezt nem akarja?

Határtalanul önző vagy!

Ha önzetlenül szeretnéd a gyerekeidet, akkor eleve nem kezdtél volna mással kapcsolatot, hiszen ez általában a házasság felbomlásához vezet.

Amúgy feleségemmel beszélgettünk ilyenről és azt mondta, nem is érti, hogy van ideje és energiája egy nőnek két kisgyerek mellett még szeretővel foglalkoznia. Nálatok a kisebbik 3 éves, nemrég szokhatott le a pelenkáról, netán a nagydolgát még oda végzi. Otthon egyedül még a nagyot se lehet hagyni. Ősszel óvodai beszoktatás lesz a kicsinek. Tudod, a feleségemnek ilyenek jártak a fejében, mikor a gyerekeink ennyi idősek voltak, nem az, hogy kivel csalhat meg engem.

2023. aug. 14. 19:09
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha önzetlenül szeretnéd a gyerekeidet, akkor eleve nem kezdtél volna mással kapcsolatot, hiszen ez általában a házasság felbomlásához vezet.”

Ezer és millio pasi megtette már ezt , gondolom ott nem akkora probléma csak ha egy ANYA teszi a 2 gyereke mellett ugye?

2023. aug. 14. 19:35
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
37# Picit álszent vagy férfiként. :D Nektek ugyan hogy van időtök gyerek mellett megcsalni a párotokat egyébként? Nagynénémet tizenéves házasság után egy 3 hónapos mellett csalta fűvel fával a férje...hogy volt ideje a férfinak erre,mikor 3 hónapos volt a pici? Konkrétan minden ismerősi körben,ahol válás volt,a férfi lépett le mással. Csak picit vicces.
2023. aug. 14. 19:36
 40/42 anonim ***** válasza:
83%

#37 Azt a részt nem olvastad, hogy betegesen féltékeny a csávó, és még az öltözködésébe is beleszól? Ilyen kapcsolatban érthető, ha menekülni akar valaki, akár van új jelölt, akár nincs.

Kérdező, idősebb nálad a férjed?

2023. aug. 15. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!