Mennyi pénzt kérjek, ha ez a szakmám?
Jövő hétre egy szülő bébiszitterkedésre adott lehetőséget. Szombat délutántól egészen másnap reggelig kellene vigyáznom egy 5 évesre, egy 4 évesre és egy 1 évesre. Szerintetek mennyit pénzt illik kérni ha egyszere 3 gyerekre vigyázok plusz kisgyermeknevelő vagyok és abban is dolgozom.
22/L
Szerintem 20 reális érte. Pályakezdő vagy gondolom, hiába ezt végezted, mint szakmát, ez nevetséges szakma(bocs), mintha elmentél volna terítés tanfolyamra..Még ha pedagógus lennél, fejlesztő, vagy mondjuk ápoló, aki újra tudja éleszteni őket, vagy lenne 5 év tapasztalatod kicsikkel..
20 reális ár, én nem fizetnék többet akkor sem, ha bulikázni megyek, ami teljesen normális.
5 éve egyébként az én gyerekemmel a bébiszittere ennyit volt, amíg esküvőn voltam, akkor két éves volt a gyerekem és nagyon nehezen kezelhető volt. 10ezret kapott tőlem a bébiszitter, a gyerek addig volt fent, amíg odafeküdt a bébiszitter mellé aludni:) Egy napidíját fizettem ki neki, mellé azt ehetett a konyhából, amit akart, nézhette a netflixet, hbot, laptopozhatott, meg minden, szóval arra az időre otthon érezhette magát. Vettem neki meg a gyereknek nasikat is, üdítőket, rendeltem ételt is, semmire nem volt gondja.
Szerintem a te helyzetedben 20 a reális, mellé meg ilyen dolgok kajálj be nyugodtan, tévézz és ilyenek.
Nem tudom mire gondoltál, mikor ilyen tanfolyamra mentél, jobban megérte volna önkénteskedni vagy dajka állást vállalni(oda tanfolyam nélkül is felvesznek) és lesz normális munkatapasztalatod, gyakorlatod is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!