Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi pénzt kérjek, ha ez a...

Mennyi pénzt kérjek, ha ez a szakmám?

Figyelt kérdés

Jövő hétre egy szülő bébiszitterkedésre adott lehetőséget. Szombat délutántól egészen másnap reggelig kellene vigyáznom egy 5 évesre, egy 4 évesre és egy 1 évesre. Szerintetek mennyit pénzt illik kérni ha egyszere 3 gyerekre vigyázok plusz kisgyermeknevelő vagyok és abban is dolgozom.

22/L

2021. szept. 27. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
az aktív órákra 1500 Ft körül van az alja. Ha ott is alszol azért az alvásért nem szívesen fizetnek az emberek. Az alvásodért 500 Ft/óránál többet nem nagyon illik kérni :) És azt is valahogy belerejteném a helyedben az árba. 15-20k reális az intervallumra.
2021. szept. 27. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem kevés a 20ezer, 25ezer már tűrhetőbb. (Akinek megéri.) 3 gyerekről van szó, akik közül az egyiket még pelenkázhatod is, és semmi garancia nincs rá, hogy átalusszák az éjszakát. Elhiszem én, hogy nem szeretnek fizetni, főleg ha más valaki áldozza fel az idejét, de akkor nem kell elmenni bulikázni, ha nincs kire hagyni a gyerekeket.
2021. szept. 27. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Itt mindenkiből süt a rosszindulat? Ezer meg egy oka lehet annak, ha valaki gyerekfelügyeletet keres, de rögtön fejéhez kell vágni, hogy bulikázni megy...
2021. szept. 27. 14:29
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem, csak belőlem. Szombat délutántól vasárnap reggelig nem hiszem, hogy a többség hivatali ügyeket megy intézni :D Ebben az időpontban általában lagzik, bulik, és ehhez hasonló események kerülnek megrendezésre :)
2021. szept. 27. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként meg tök mindegy hogy hova megy az illető, ha éjszakára másra hagyja a meglehetősen kicsi gyerekeit, akkor ne sajnáljon a zsebébe nyúlni, mert egy idegen ember nem jókedvéből fog vigyázni rájuk a saját szabadidejében. Ha tetszik, ha nem.
2021. szept. 27. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi a gond ezzel? Aki elvállalja jól keres, és senki nem kényszeríti erre. Tök mindegy, miért keres a család bébiszittert. Erre már vállalkozások is alakulnak, nem véletlenül.
2021. szept. 27. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
25 ezret minimum. 3 kisgyerek, fürdés etetés fektetés. Nem csak vigyázni kell rájuk a játszótéren, vagy játszani velük az udvaron. A kicsihez valószínűleg kelni is kell, akit lehet meg sem fogsz tudni nyugtatni. A nagyok meg siman bulizhatnak alvás helyett. Én megkérném az árát.
2021. szept. 27. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem 20 reális érte. Pályakezdő vagy gondolom, hiába ezt végezted, mint szakmát, ez nevetséges szakma(bocs), mintha elmentél volna terítés tanfolyamra..Még ha pedagógus lennél, fejlesztő, vagy mondjuk ápoló, aki újra tudja éleszteni őket, vagy lenne 5 év tapasztalatod kicsikkel..

20 reális ár, én nem fizetnék többet akkor sem, ha bulikázni megyek, ami teljesen normális.

5 éve egyébként az én gyerekemmel a bébiszittere ennyit volt, amíg esküvőn voltam, akkor két éves volt a gyerekem és nagyon nehezen kezelhető volt. 10ezret kapott tőlem a bébiszitter, a gyerek addig volt fent, amíg odafeküdt a bébiszitter mellé aludni:) Egy napidíját fizettem ki neki, mellé azt ehetett a konyhából, amit akart, nézhette a netflixet, hbot, laptopozhatott, meg minden, szóval arra az időre otthon érezhette magát. Vettem neki meg a gyereknek nasikat is, üdítőket, rendeltem ételt is, semmire nem volt gondja.

Szerintem a te helyzetedben 20 a reális, mellé meg ilyen dolgok kajálj be nyugodtan, tévézz és ilyenek.

Nem tudom mire gondoltál, mikor ilyen tanfolyamra mentél, jobban megérte volna önkénteskedni vagy dajka állást vállalni(oda tanfolyam nélkül is felvesznek) és lesz normális munkatapasztalatod, gyakorlatod is..

2021. szept. 28. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
8-as A kisgyermeknevelő nem szakma vagy tanfolyam, hanem egyetemi képzés, aminek része a szakmai gyakorlat is. Az ezen szakon végzettek is pedagógusok…
2021. szept. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!