Ha akarja az apa, válás esetén fele-fele gyermekfelügyelet lesz? Anyaként hogyan viselnétek?
3 és 5 éves gyerekekeről van szó. Ti erről mit tudtok, mit láttok a környezetetekben? Ha az apa akarja, hogy minden második hetet vele legyenek (hétközben is!) a gyerekek és meg is tudja oldani, hogy vigyázzon rájuk végig, akkor így lesz?
Ti hogyan bírnátok, ha gyakorlatilag egyik napról a másikra, csak a hónap felét lehetnétek a gyerekekkel?
Ez mennyire gyakori, hogy így dönt a bíró?
Nehezen, de nálunk az apa elég markánsan részt vesz a gyereknevelésben, pl munka után ő játszik velük, éjszaka a nagyot ő intézi. Alkalmanként cserélünk és a kicsit altatja. Ebből a szempontból neki milyen érzés lenne, ha ő innentől havi két alkalommal legyenek vele?
Ha elváltok, úgyis dolgoznod kell, nagyon átalakulnak a hétköznapok is.
Az hogy mennyire kártékony vagy sem... Szerintem a gyerek életéből kikopó apa pont ugyanannyira kártékony. Esetleg szívesen olvasnék ezzel kapcsolatban tanulmányokat, mert ahol nem ennyire anyapárti az eljárás, ott sokkal gyakoribb ez a felállás, mondhatni ez az alapértelmezett.
Ugye tudod,hogy ennek nem rólad kell szólnia?
A gyerekeinek joguk van az apjukhoz is, ahogyan az apjuknak is a gyerekhez.
Ezt kellene elsősorban fejben ralizálnod.
Semmi baj nincs a váltott elhelyezéssel,
Mondd ezt akkor, ha gyerekként csináltad. Szerencsére az én szüleim meghallgattak, mikor elmondtam, hogy nekem ez mennyire nehéz és megszüntették.
17!
Itt meg a bíróság hallgatta meg a gyerekeket külön-külön, hogy ők mit szeretnének. Mindhárom ugyanúgy felesben akart q szülőkkel lenni. Attól, hogy neked xar volt a kapcsolatod anyaddal vagy apaddal és nem akartal annyit vele lenni, még nem mindenki van iyg vele.15. voltam
"...hogy nekem ez mennyire nehéz ..."
Mi nehéz benne?
Alapvetően mindkét helyen kellene hogy legyen a gyereknek egy szobaja, saját tárgyai. Ugyanabba az iskolaba jár, hasonlóak otthon q szabályok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!