Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen sportot és mikor...

Milyen sportot és mikor kezdenétek a kicsi gyerekeketekkel?

Figyelt kérdés

3 éves kislánynak már van bármi rendszeres sport, amire elkezdenétek jó szívvel járatni, vagy még korai? Az oviban csak nagycsoportosoknak lesz lehetősége úszásra járni, ő meg ugye még csak most kezdi, az még sok idő.

Az apja és én nem vagyunk túl sportosak, a gyerekeknek ennél jobbat szeretnénk.

2023. aug. 11. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Áprilisban volt 4 a fiam, már az úszást elkezdtük így nyáron 2 hét intenzív oktatás, szeptembertől megy heti 2x,de azt megvártam, hogy a fejét betegye a vízbe, mert amíg ez nem megy magától felesleges.

Oviba van kézi labda középsőtől, azon gondolkozom, pattogtatni még nem tud, de ha megakar dobni akkor tuti eltalál, erre 1,5 éves kora óta képes.

2023. aug. 11. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Karatézik a gyerekem, kicsit volt több, amikor kezdte. Imádja, hatalmas élmény neki a verseny, gyakorolni is szeret.
2023. aug. 11. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
3 éves fiam moderntáncra jár, igazából ilyen zenés tornaóra. Jól átmozgatják őket és imádja, ott van a legjobb barátja is. Jövőre is megy.
2023. aug. 11. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Gyerekeim uszni jarnak 3 honapos koruktol. Nyilvan eleinte babauszas, az onallo uszasoktatos foglalkozast 4 evesen kezdtek.

3 eves kislanynak mar tetszhet a balett vagy ovitorna.

2023. aug. 11. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt zenés játékos torna kiscsoportosoknak , minden más csak középsős kortól van, legalábbis itt.
2023. aug. 11. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Mi eleve olyan oviba írattuk a lányainkat, ahol a kiscsoport első napjától kezdve mindennap úsznak. Az ovi egy uszodában van. Emellett középsős volt a nagyobbik, amikor balettre kezdett járni heti kétszer.
2023. aug. 11. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Középsőtől indul a gör/jégkorcsolya oktatás az oviban, ami heti 1 alkalom az úszáson felül. Zenés torna heti 1 alkalom az úszáson felül.
2023. aug. 11. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

"Az apja és én nem vagyunk túl sportosak, a gyerekeknek ennél jobbat szeretnénk"

Akkor ideje elkezdeni. A példamutatás a legjobb. Persze enélkül is beleszerethet egy sportba akár, de saját példámból tudom, ha pont azért nyomattak a szüleim valamit, mert ők nem csinálták, az veszett ügy volt.

2023. aug. 11. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nalunk a covid ota sem a suliban,sem oviban nem indul semmi. Mar az is nagy szam,ha idoben az udvarra viszik az ovist. Nyaron is 10 ig bent ultek. 11 ig kimentek de utana mar zavartak be oket kezet mosni, mert 11.30kor mar esznek. Elszomorito.
2023. aug. 12. 06:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Fiam csak 5 évesen kezdett sportolni, addig a szaladgálás volt 😀 most 16 éves, még mindig sportol.(karate)

Lányom 4 évesen néptáncra járt.

5 évesen fejlesztő táncra ( balett alapokkal zenés tánc) heti egyszer.

Most kezdi az iskolát, majd látjuk mennyire lesz rá igénye, mivel úszás is lesz nekik elsőben.

A példamutatásról. Mindkét gyerek akkor kezdett el sportolni, mikor én nem sportoltam ....a fiammal jártam karatézni,a hugi születéséig. Viszont most már nem bírom...példa nélkül is kéri a lány, hogy járhasson táncra....

2023. aug. 12. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!