Ha a kicsi gyereketek nem könnyű eset, attól szeretnétek majd második babát?
Már olvastam többször is anyukáktól ilyen kisgyerekes kérdések alatt, hogy a pici gyerekük rossz alvó, és hullák miatta, vagy túl hisztis, stb, és hogy ezért nem vállalnak második gyereket.
Akkor ezek szerint inkább csak azok merik bevállalni a másodikat akiknek "könnyű" az első gyerek?
Nagyon nehéz eset volt a lányom babának. Igazi többemberes (xar evő, xar alvó, hisztis, túlérzékeny) Szerettünk volna még egy babát (mindig 2t terveztünk)
4 éves volt mikor úgy éreztük hogy mostmár be tudunk vállalni meg egy gyereket
Nekem áldott könnyű eset babám, legalábbis még. Jól alszik, nyugodt, ritkán sír, elég jól összehangolódtunk, eltalálom a vágyait.
De az első hetek így is kemények voltak, valamint a várandóságom is tele volt problémával. Ha lett volna mellette egy 1.5-2 éves gyerekem itthon, nem tudom, mit csináltam volna.
Plusz kizárt, hogy másodszorra is ilyen nyugis baba jutna. Nem vagyok a magam ellensége.
Azt meg nem tudom, csodáljam-e a bevállalósságáért vagy sajnáljam, aki problémás első után még vállal - méghozzá kis korkülönbséggel! - másodikat.
Én SNI-s gyerkőc mellé is bevállaltam a kistesót.
Nem könnyű, de azért nem is akarok belepusztulni.
Más meg az egészséges gyereke mellett is rinyál, hogy mennyire nehéz. Ez totál az anyán múlik, hogy mennyi türelme van.
Igen bevallaltunk mégegyet. Hál isten egy még "problémásabb" gyereket dobott a gép 😅
3.semmi szín alatt nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!