Ha a kicsi gyereketek nem könnyű eset, attól szeretnétek majd második babát?
Már olvastam többször is anyukáktól ilyen kisgyerekes kérdések alatt, hogy a pici gyerekük rossz alvó, és hullák miatta, vagy túl hisztis, stb, és hogy ezért nem vállalnak második gyereket.
Akkor ezek szerint inkább csak azok merik bevállalni a másodikat akiknek "könnyű" az első gyerek?
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem tudom, hogy tényleg így van-e, de én mostanában egyre több szülőtől olvasom, hogy nem akarnak több gyereket, csak egy marad nekik.
De viszont majdnem minden ismerősömnek lett második gyereke, meg a környezetemben alig van egy-két olyan ismerősöm, akinek egyke a gyereke.
Most a gyereknevelés nehézségeu miatt nem vállalnak ennyien másodikat, harmadikat, vagy az országunkban lévő bizonytalan helyzet miatt? (mert sokan a helyzetre fogják egyébként)
Az hogy jött nem azt jelenti hogy becsúszott...bocs hogy nem fogalmaztam még részletesebben ...
Vagy csak szimplán szerettek volna több gyereket. ;)
Én fiam kva nehéz természet, de úton a tesó, és teljesen tudatosan kis korkülönbséggel várjuk. 2 év lesz köztük.
Valszeg nem ezekre az évekre fogok a legjókedvűbb nosztalgiával visszagondolni, de én imádom a fiam, mindig is két gyerekkel képzeltem magam, és nem érdekel az se, ha a második is nehéz eset lesz. Engem csak a krónikus alváshiány készített ki, amióta többé kevésbé alszik, a hiszti/dac/folyamatos önpusztító kísérletei már nem zavarnak, ezt tudom kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!