Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a kicsi gyereketek nem...

Ha a kicsi gyereketek nem könnyű eset, attól szeretnétek majd második babát?

Figyelt kérdés

Már olvastam többször is anyukáktól ilyen kisgyerekes kérdések alatt, hogy a pici gyerekük rossz alvó, és hullák miatta, vagy túl hisztis, stb, és hogy ezért nem vállalnak második gyereket.

Akkor ezek szerint inkább csak azok merik bevállalni a másodikat akiknek "könnyű" az első gyerek?

2023. júl. 5. 10:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon nagyon trendi az 1 max 2 gyerek, akinek 3 van annak biztos necsúszott meg nem védekezik meg felellőtlen mega Csokra szül...legalábbis néhany iq bajnok szerint
2023. júl. 5. 18:25
 22/28 A kérdező kommentje:

Na ja.

Ha valaki kijelenti, hogy úton a 3. baba, akkor rögtön le van támadva, hogy "biztos a CSOK miatt kellett" vagy "tanuljatok meg védekezni".

Nagyon trendi 😆

2023. júl. 5. 18:52
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
Igen,aztán meg kijelenti,hogy jaj,semmire sincs ideje és irja ki a hulye kérdéseit,lásd kb. az összes kérdés arról szól,hogy valamelyik gyereke idegbeteg és jaj mit csináljon meg jaj azt nem lehet, mert van 3 másik és nem fér bele az időbe és pénzbe.
2023. júl. 5. 18:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az 1-2 gyerekes szokta az ilyen kérdéseket írogatni..de tényleg
2023. júl. 5. 19:32
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

De igazából egy kérdezős oldalon nyilván akkor kérdeznek ha probléma van.

Persze h az akinél minden ok, nem ír ki kérdést.

2023. júl. 5. 19:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Az en gyerekem nem problemas megse kene meg egy igy magamra is van ido tul onzo vagyok.

Viszont ket ismeros is van ahol a nagyobbik adhd (sztem a kicsi is), szintugy masik ismerosnel egy eros akaratu gyerek van nem tudom pontosan ott kiderul-e majd valami de nem konnyu eset es mar anyuka terhes. Mindket helyen jomodu csaladrol van szo tervezett gyerek mind. Oszinten sose mernek rakerdezni hogy hogy mertek bevallalni meg egyet de titkon kivancsi lennek nagyon. Nekem az egyszem neurotipikus gyerekem is faraszto. Persze ez fugg a terhelhetosegtol is. En gyenge vagyok. 🤪

Vegamama yt csatornajat szeretem eszternek tobbemberes volt az elso babaja egy videojaban beszelt arrol hogy milyen sokan kerdeztek meg tole mikor terveztek a ferjevel a masodikat hogy hogy meri bevallalni? Sokat "panaszkodott" egyebkent joggal mert amit anno meselt milyen is volt az elet az elso babajaval az felert egy kinzassal. Ezt rottak neki fel sokan. Mi lesz ha a masodik is tobbemberes? Es O se tudta megmagyarazni pontosan miert de neki ket gyerek kell. Szerintem ez egy olyan oszton ami nalam nem jott el. Mar 3 eves a gyermekem varom az erzest hatha akarok tesot neki de nem jon el sot boldog vagyok hogy haladunk elore.

2023. júl. 5. 22:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Én mindig is 2 gyereket szerettem volna kis korkülönbséggel, 1,5-2 év között.

Aztán megszületett a baba, 5 éves koráig úgy volt, egyke lesz. Szerintem 10 másik összesen nem ordított annyit piciként, mint a kislányom. :/ na de megszületett a kistesó, szóval mi ezek ellenére vállaltunk 2. gyermeket is.

2023. júl. 5. 23:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Én nem vállaltam, ráadásul 1.5 éves volt, amikor apuci gondolt egyet és becsajozott szépen. Egyedül maradtam vele, és így is neveltem fel. Ma már 19 éves.
2023. júl. 6. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!