Hogy ne bolonduljak meg a gyerekek finnyásságától?
Figyelt kérdés
Múlt héten a 7 évesem kitalálta, hogy szeretne lekvároskenyeret. Nagyon boldog voltam, mert sosem eszik lekvárt. Kapott valamilyet, ami épp bontva volt, ízlett neki, pár napig csak azt reggelizte. Aztán az a lekvár elfogyott, és minden más fajta lekvár "nem ízlik". Annyira dühös vagyok magamban ilyenkor!!! Egy hete azt se tudta, milyen lekvárt akar. Tuti, hogy ha akkor kapta volna ezt a másfajtát, most ez ízlene neki, és a másik nem. Mindig ez van. Ha valami ízlik neki, akkor csak az és csak úgy a jó, ahogy először kóstolta. Én meg a falramászom ettől! Most akkor nem eszik reggelire semmit, vagy kezdjek el neki ujabb ételt felszolgálni, amíg nem találunk valami fogára valót??? És közben a legalsó percentilis görbe alatt van a gyerek!2023. júl. 28. 10:11
21/24 anonim válasza:
20, így lehet evészavaros gyereket nevelni.
Kerdezo!
Nem reggeli közben kell elmenni lekvárt venni.
22/24 anonim válasza:
20as!
csatlakozok a 21-eshez. evészavar pipa,
Kérdező!
Elég szär lehet, ha ennyitől a falra mászol. A lekvár mellé tegyél be egy pszihológust is inkább, mert ez nem normális, hogy átlagos, mindennapos dolgoktól így kivagy. Mi lesz később, ha valódi problémák lesznek? Felkötöd magad? Nem kéne.
23/24 anonim válasza:
"És közben a legalsó percentilis görbe alatt van a gyerek!"
Nagy eséllyel az is rasegit erre, hogy folyamatosan az evessel baxtatod.
24/24 anonim válasza:
Persze,evészavar,csak mondjuk ez f.szság. Szerintem mindenhol átesik a gyerek az evés-dackorszakon. Akkor a legtöbben inkább azt választják,hogy jaj, egye meg a gyerek,amit szeret: ez általában a tésztában,rántotthúsban és sültkrumpliban merül ki. Meg a nyomorult péksütemények. Aztán csodálkoznak,ha 12-14 évesen már csak trash foodon él a gyerek mert ezt szokta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!