Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy ne bolonduljak meg a...

Hogy ne bolonduljak meg a gyerekek finnyásságától?

Figyelt kérdés
Múlt héten a 7 évesem kitalálta, hogy szeretne lekvároskenyeret. Nagyon boldog voltam, mert sosem eszik lekvárt. Kapott valamilyet, ami épp bontva volt, ízlett neki, pár napig csak azt reggelizte. Aztán az a lekvár elfogyott, és minden más fajta lekvár "nem ízlik". Annyira dühös vagyok magamban ilyenkor!!! Egy hete azt se tudta, milyen lekvárt akar. Tuti, hogy ha akkor kapta volna ezt a másfajtát, most ez ízlene neki, és a másik nem. Mindig ez van. Ha valami ízlik neki, akkor csak az és csak úgy a jó, ahogy először kóstolta. Én meg a falramászom ettől! Most akkor nem eszik reggelire semmit, vagy kezdjek el neki ujabb ételt felszolgálni, amíg nem találunk valami fogára valót??? És közben a legalsó percentilis görbe alatt van a gyerek!
2023. júl. 28. 10:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
41%

20, így lehet evészavaros gyereket nevelni.

Kerdezo!

Nem reggeli közben kell elmenni lekvárt venni.

2023. júl. 30. 08:16
 22/24 anonim ***** válasza:
41%

20as!

csatlakozok a 21-eshez. evészavar pipa,

Kérdező!

Elég szär lehet, ha ennyitől a falra mászol. A lekvár mellé tegyél be egy pszihológust is inkább, mert ez nem normális, hogy átlagos, mindennapos dolgoktól így kivagy. Mi lesz később, ha valódi problémák lesznek? Felkötöd magad? Nem kéne.

2023. júl. 30. 11:13
 23/24 anonim ***** válasza:
42%

"És közben a legalsó percentilis görbe alatt van a gyerek!"

Nagy eséllyel az is rasegit erre, hogy folyamatosan az evessel baxtatod.

2023. júl. 30. 11:16
 24/24 anonim ***** válasza:
38%
Persze,evészavar,csak mondjuk ez f.szság. Szerintem mindenhol átesik a gyerek az evés-dackorszakon. Akkor a legtöbben inkább azt választják,hogy jaj, egye meg a gyerek,amit szeret: ez általában a tésztában,rántotthúsban és sültkrumpliban merül ki. Meg a nyomorult péksütemények. Aztán csodálkoznak,ha 12-14 évesen már csak trash foodon él a gyerek mert ezt szokta meg.
2023. júl. 30. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!