Tényleg ennyire várja szinte mindenki, hogy megnőjenek a gyerekek?
Én nagyon várom.
Egy 1 éves dackorszakos és egy 4 évesakaratos mellett sokszor imadkozok, hogy bárcsak eltűnne 2-3 év
Persze, sokan. Mert lusták velük foglalkozni és utálják a kisgyermekkort. A foglalkozasz, tanitast, valaszolgatast, sok sétát, bicajozast. Lusták.
Én imádom és pont forditva érzem. Most van rám nagyon szüksége, 4 éves lesz. Mimdig kevesebbszer lesz rám szüksége, most még tudunk együtt aludni, hozzám bujik. Nyilván tinedzser koraban már nem fog.
Ikreid vannak? Csodajó 🥰
Én is minden percet próbálok kiélvezni, nagyon szeretem ezt az egészet. Remélem lehet még 1 gyerekem, vagy akár 2... :)
ezt nem lehet altalanositani...minden baba, gyerek mas. Vannak kooperativabbak, vannak kis akaratosak, dührohamosak, csendesek, stb stb.
eleg ki ülni a jatszoterre es 4 gyereket figyelni akik kb egy korban vannak. Bizony van ott olyan ahol neha enis azt mondom szerencses anyuka. :-D
az en 21 honaposom leüvölti minden gyerek fejet per pillanat a jatszoteren ha hozza mernek nyulni az o csuzdajahoz, hintajahoz, homokozojahoz... :-D
Én ugyan nem.
Szerintem legszebb az óvodás kor. Már értelmesek annyira, hogy sok dolgot meg lehet nekik mutatni, de még tele vannak játékossággal, vidámsággal. Az iskola sajnos eléggé hazavágja a játékosságot bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!