Hogy ne bolonduljak meg a gyerekek finnyásságától?
és mi lenne ha hiszti és felesleges drámázás helyett inkább bemennél a boltba, vennél egy adag lekvárt a gyereknek, és kapna olyan kenyeret reggelire, amit szeretne? nem értem minek ezen szívózni, ha te mézes kenyeret akarsz, akkor magadnak is inkább kenőmájast veszel, hogy nehogy azt ehesd, amihez kedved lenne? na ugye.
nyugodjál már le, kibírhatatlanok az ilyen drámagépek mint te vagy. direktbe cseszegetni, szívózni vele, hogy te vagy a felnőtt, te birtoklod, és még tizensok évig ahhoz sincs joga, hogy bemenjen a krva boltba és vehessen neki tetsző ételt, szánalmas. és csodálkozol hogy stresszes dolog az étkezés, amikor csak bszogatod vele, meg hülyíted a barom görbéiddel. persze hogy alig eszik, ha az étkezés egyet jelent számára azzal, hogy az anyja már megint idegbeteg.
Ha tetszett neki az egyik lekvár vennék neki olyat. Ha nem fér bele az anyagi keretünkbe, akkor meg nem és megmondanám, hogy most csak a másmilyen lekvár van.
De nem teljesen értem mit kell ezen szívózni, a kérdés most nem egy autista, szenzoros gyerekről szól, aki inkább éhen döglik, csak egy gyerek, akinek ízlett egy lekvár és enne még olyat. Nálunk aztán semmilyen kaja-játszmának nincs tere, aki nem eszik az éhen marad, le van tojva (nem is válogatnak, max nem esznek meg ezt-azt), de most ebben a konkrét esetben nem látom be, miért nem lehet neki venni még egy üveg lekvárt abból, amit kér.
"A gyerek azért sovány, mert válogathat"
Egy fenét. Ha így lenne, akkor nem lenne a lányom kórosan sovány.
próbáld ki, hogy a másikkal megtöltöd azt a lekvárosüveget amiből előtte kapott. mondjuk ha szilva és sárgabarack a két változat az nehéz lesz de ha hasonló szín akkor egy próbát megér
az én lányom is bundáskenyérnek eszi a pöfeteg gombát... :D
Atyafasza.... Már ne is haragudj. Mi a lekvár? Tömény cukor. Tényleg ezzel akarok etetni minden reggel? Tényleg ekkora baj, hogy nem eszik mindennap ennyi cukrot pluszban? 😅
Tegyél elé normális ennivalót. Egy idő után megszokja és megfogja enni.
Piszok fontos a változatos étrend.
Hát ez vicces. Ti tényleg fogjátok reggel a gyerekeket és elmentek boltba reggeli közben, mert nem tetszik neki az otthoni lekvár???
Valaki felhozta hogy ha én a mézeskenyeret szeretem, akkor nem kenőmájast vennék. Ez így van, de ha épp elfogyott otthon a méz, akkor megennék mást is, amíg újra nem lesz otthon. Nem arról van szó, hogy az bosszant, hogy a boltban a polcról a szeretett lekvárját akarja leemelni. Ha épp boltban járunk, megvenném neki. De a példámban épp reggelizünk, épp nincs a kedvenc lekvár, és épp nem hajlandó megkóstolni a másikat. Erre nem lehet az a válasz, hogy akkor megyünk gyermekem lekvárt venni, hogy reggelizz valamit. 3 kisgyereket etetek, a szóbanforgó a legnagyobb közülük, durva lenne ha minden finnyáskodásra rohannánk a boltba kedvükre tenni.
Továbbra is hisztizel nyilván senki nem menne reggeli közben új lekvárért simán közlöm a saját gyerekeimel sajnos elfogyott de ma lemegyek boltba és vesszek neked másikat ha ez üzlet neked.
És nem gyakori olvasóinak panaszkodom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!