Tényleg káros az aluminiumpalack?
Figyelt kérdés
Vettem a lanyomnak egy aluminiumpalackot, hogy hidegen tartsa az innivalóját, de egy ismerosom mondta, hogy karos anyagok oldodhatnak ki belole. Utana olvasgattam es hát tenyleg van benne igazsag. Ti mit gondoltok errol?2023. júl. 26. 09:24
2/5 anonim válasza:
A műanyagból is kioldódhat, az üveg meg eltörhet. Szerintem nyugodtan használjátok az alumíniumot.
3/5 anonim válasza:
Városi szmog nagyságrendekkel károsabb minden ilyesminél, mégsem parázik rajta senki, pedig azon jobban kellene.
4/5 anonim válasza:
A nap is káros, oda se engedd ki.
5/5 anonim válasza:
Az alumíniummal az a baj hogy nagyon alattomos,hő hatására kioldodik belőle az anyag, felhalmozódik a szervezetben és más nehézfémekkel ötvözve komoly problémákat okoz.
Ettől függetlelül nem.hiszem hogy a hideg vizes palacktól baja lenne, főleg ha nem.a napon tárolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!