A gyermekünknek az összes McDonald's Happy Meal menü játékot meg szoktuk venni ami 10 játékot 10 étkezést jelent havonta ez káros a gyerekre vagy ez még belefér?
Tehát 3 naponta, durván hetente kétszer egy McDonalds?
Kicsit sokallom, én heti egynél többször nem merném ilyen műkajákkal etetni.
De amúgy komolyan, azért az ócska PAPÍR "játékért"? Mi évente egyszer megyünk Mekibe, nyaralás alatt, kifejezetten a játék miatt, idén teljesen kiakadtam a papír Minyonon. Össze lehett rakni, játékra alkalmatlan. A régi játékok jók voltak, 300-400 forintért sokat vettem használtan, rengeteget játszottak velük a gyerekek.
Szerintem ez a papír "ajándék" a fölösleges, pazarló szemét, mert egy percet nem lehet vele játszani. A régi mekis játékok kiszolgáltak több gyereket, sok örömöt okoztak.
Az nem megoldás hogy heti 1x mentek csak? És 2 happy meal egy neked egy a gyereknek?
Én anno félévente egyszer ha elmentem(anyu úgy vitt) a saját gyerekemet meg max havi 1x viszem (majd.) de akár ritkábban. Tele van minden mufranccal (ha most eltennel 1 hamburgert és elovenned 1 év múlva ugyanúgy nézne ki.) szóval káros igen.
Ez rengeteg.
Mi max évente 1x megyünk, de van, hogy még akkor se. Mondjuk nincs is hozzászoktatva a gyerek. Születése óta én főzök, itthon eszünk.
Kíváncsiságból most megnéztem, hogy mennyibe kerül egy happy meal. Most komolyan, képes vagy arra a sz@rra alkalmanként 1330 forintot kiadni? Az havi 13300,és gondolom, hogy ilyenkor nem csak a gyerek eszik, hanem ti is.
Eeve undorító a mekis kaja, nem laktató, ráadásul egészségesnek sem mondható. Azért költeni ennyit, hogy kapjon a gyerek egy ócska gagyi játékot...
Hagyjuk, költsétek csak ilyen szutykokra a pénzeteket, ha nektek így jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!