McDonald's-os szülinappal 5 éves gyereknél!?
1.:Statisztika:Mi az ideális időpont? Én (szombaton)16 órára gondoltam,de lehet hogy mások nem így gondolják.Az óvodai ismerősünk mondta,hogy időben foglaljunk,mert a jó időpontok hamar elfogynak.Nem tudom más szülőnek mit jelenthet a jó időpont.
2.:Lehet vinni tortát?A kisfiam nem ehet tejterméket ezért "ragaszkodnék" a saját tortához.
Ma beszélek az ismerősünkkel megint és majd a mekibe is bemegyünk személyesen.
Hááát! Tortát szerintem nem vihetsz és az a sejtésem, hogy a hamburger zsemléjében van tej.
Amikor 10 éve minket hívtak, én teljesen kiakadtam. Jött egy csaj, aki 4-6 ig irtó kedves volt, de 6.01-kor már flegma, Mc Donlad1s-os kitűzőt kellett a gyerekeknek viselni, és a csaj "játszott velük", ami abból állt, hogy rajzoltatta, meg "zenékre" ugráltatta a gyerekeket tánc gyanánt. A fiam arra a kérdésre, hogy ki mit szeretne inni, azt felelte, hogy málnaszörpöt, ami miatt kinevették. Nem volt ott egy épkézláb játék se, csak az számított, hogy minél több étel és ital fogyjon. A gyerekek fél óra elteltével már unatkoztak. Azt pedig nem mesélem el, mennyi szemét maradt az uzsonna után, amit el sem vittek a rendezvény végéig. Ott ültünk a rakás tetején.
Őszintén szólva én meg voltam döbbenve az egészen.
Nincs közöm hozzá és bocsáss meg, ha kéretlenül tanácsolom, de szerintem ez nem a legjobb választás.
Fölhívtam a mekit.Nem lehet vinni tortát,csak 1 szeletel,ha van allergén köztük.A fiam (nem az ünnepelt) nem tejcukor érzékeny,hanem a tömény tejterméket nem bírja.tej,tejszín,túró stb.
Itt Budaörsön játszóházas a történet.Nem fognak unatkozni.A lakásban nincs hely és ha meghívnék 5 gyereket,akkor + 5 szülő is itt lenne.Velünk együtt 7 gyerek,7 felnőtt.Egyszerűen nem férnénk el.Ugyanúgy kéne nasival ,üdítővel,tortával kínálni.2 gyereknek nem is ismerem a szüleit.
Mit tudnátok akkor ajánlani a meki helyett?
Értelek. Őszintén szólva nem ismerek ilyen helyeket, de azt nem tudjátok megoldani, hogy valahol Budaörsön a jó levegőn piknik jelleggel a szabad ég alatt csináltok valamit?
A Meki tényleg kiábrándító volt. Olyasmi, ami a felnőttek számára - még ha a gyerekek nem is vették észre - egyértelműen leleplezte a várható nyereség reményében kínált, a hulladékkal nem törődő, limitált idejű bűbájt.
Én még sosem voltam mekis szülinapon, ehhez sajnos nem nagyon tudok hozzá szólni.
Viszont játszóházakban is lehet szülinapot tartani. Pl. Árkádban Budapesten. Van külön rész a bulinak, el van kerítve és lehet játszani is. Mi voltunk egy ilyen bulin és nagyon tetszett a gyerekeknek. Ide lehetett vinni tortát, pizzát, bármit, mert ugye kaját nem adtak, csak a helyet. Nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!