Mennyire káros?
1. Az ő gyereke, ő dolga. Soha nem jutott eszembe kérdést kiírni gyakorira egyik ismerősöm nevelési módszerével kapcsolatban sem, még ha nem is értettem vele egyet...
2. Semmi baja nem lesz, a 90es években kb minden gyerek folyton TV-zett, mégsem lettünk szellemi fogyatékosok
#4: nem 2 évesen.
Ebben a korban nagyon kátos ennyit TV-zni.
Nyilván lehet megnézni pár rövid mesét, de a napi több óra az irtózatosan sok.
A lepontozóknak üzenem, hogy képernyő függő lehet, valamint később viselkedési zavarok jelentkezhetnek pont a mai "mesék" miatt.
Nem kéne párhuzamot vonni a 90-es évek meséi és a mai mesék között. Köszönő viszonyban sincsenek. Az idétlen figurák ugrálása a képernyőn még sok az ő agyuknak. Egyáltalán nincs rá szüksége. Nem azt mondom, hogy abszolút ne nézze de a 3 óra naponta igenis sok.
Nem tudom, hogy egyesek milyen kilencvenes években éltek, de amelyikben én itt Mo-n... egyáltalán nem tévéztünk orrba-szájba kisgyerekként. Hétköznap esti mese volt a tévé macival és kész. Hétvégén meg vasárnap délután 3 Disney-mese.
Általános iskolasként se jutott sokkal több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!