Gond az,hogy kisfiam viszonylag keveset használja az igent?(3,5èves) Altalaban ûgy vâlaszol ahogy kèrdezzük ,hogy rendben akkor ö azt mondja rendben,szeretnèl-szeretnèk,jol aludtàl-jol,mehetünk-mehetünk,ès nèha becsuszik az igen is.
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 08:58
1/16 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen. Nem tudom, miért lenne gond, vagy most ezért szakemberhez vinnéd?
A bölcsődében nem mondták, hogy gond lenne.
2/16 anonim válasza:
Én fiam egy ideig kérek helyett azt mondta "kapsz" és rámutatott ami kellett neki.
3/16 A kérdező kommentje:
1-es nem viszem ezert szakemberhez ,csak tudni szeretnèm ,màsnàl mi a helyzet,ennyi
De köszi,hogy mondtad meg a masodiknak is
2023. júl. 19. 10:01
5/16 A kérdező kommentje:
Remèlem nem baj,hogy felmertem tenni egy kèrdèst
2023. júl. 19. 10:11
6/16 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen időszak. Úgy 2.5-3 éves kora közt.
Nem a rendben, hanem a persze volt a szava.
7/16 anonim válasza:
Nálam ezek a “bocs hogy élek” jellegű dumák nem működnek. Hülyeséget kérdeztél nyilván. Annyi hülye kérdést teszel fel, amennyit csak jól esik, csak aztán ne csodálkozz, ha egy idő után hülyének is néznek.
8/16 A kérdező kommentje:
Hagy nèzzenek hülyènek,eddig mindig hasznàt vettem annak ha kèrdeztem,ès ezentul is fogok
2023. júl. 19. 10:27
9/16 anonim válasza:
Kérdező, jogos a feltételezés, hogy ha van egy kérdés, a kapott válaszokkal is van cél, nem csak unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!