Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 évesen rendben van ha ha...

5 évesen rendben van ha ha vannak néha kirohanásai?

Figyelt kérdés

Kiborul.Néha csak úgy simán a semmin.Néha van oka, pld éhes, fáradt.De van amikor nincs.Pillanatok alatt képes akár 30-40 percre is átmenni sírós,sikongatós, mindenen kiborulósba, akkor is ha amúgy előtte minden oké volt és mondjuk jól érezte magát.Sírás közben kéri az ölelést, a szeretetünkről a megerősítést, annak ellenére hogy amúgy ez legtöbbször csak 20-30 perc alatt ér valamit.

Ez így rendben van ennyi idősen?

2022. okt. 14. 19:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Normál állapotban teljesen rendben van. Sokan dicsérik, hogy milyen szabálykövető és kedves meg alkalmazkodó. Itthon viszont van hogy elszabadul a pokol.
2022. okt. 14. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
4 eves a lanyunk, ugyanez van nalunk is. Bennem is felvetodott a kerdes, varom a valaszokat.
2022. okt. 14. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Nekem ezt csak az idegrendszerileg éretlen, megkésett fejlődésű gyerekem csinàlta. Ő még 6 évesen is.

A tipikus fejlődésű testvére már 3 évesen sem.

2022. okt. 14. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:

És mit takart nálatok az idegrendszeri éretlenség? Meg a megkésett fejlődésű?

Csak, hogy képbe tegyem magam.Mert én is azt gondolom 5 évesen ez talán nincs rendben.De a fejlődésén nem látom, hogy megkésett volna.

2022. okt. 14. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Normális. Az érzelmeit szabályozni, úgy hogy nincsenek ekkora kilengések 6-7 éves korra tanulják meg. Nem véletlenül az az iskola érettségi kor is. De ez a fejlődés teljeskörűen 20 éves kor körül zárul le (a legtöbb embernél, van aki megakad ezen az úton)
2022. okt. 15. 08:40
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Remélem igazad van.Én néha aggódom.

2022. okt. 15. 10:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Látom minden válasz le van pontozva valamerre.Én a 74% vagyok, mindegyiket hasznosnak értékeltem, mert nyilván mindenkinek mások a tapasztalatai.
2022. okt. 15. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! Mi van azóta a gyermekeddel? Az én 5 évesem is ugyan ez.
2023. jún. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!