Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Probléma ha a szülők meztelenü...

Probléma ha a szülők meztelenül vannak a gyerekek előtt ? Apuka a lánya előtt ?

Figyelt kérdés

2023. júl. 16. 20:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%
#20 százezer év civilizációs fejlődés eredményeképpen nem tudjuk elviselni a fajtársaink látványát. Ennél még egy csimpánz is többre képes.
2023. júl. 17. 11:22
 22/28 anonim ***** válasza:
51%

Én gyakran voltam a gyerek előtt meztelen öltözésnél, fürdésnél, 3 éves koráig nyitott ajtónál wcztem példamutatásból(szobatisztaság), meg ilyesmi.

Egyáltalán nem igaz, hogy nem érdekli a gyereket, aki a látja a szülőket és olyan, azt érdekli. Én pl tudom, hogy a gyerekem beszélt az óvónővel arról, hogy az én puncusom nagyobb, mint az övé és lóg belőle valami. Velem is beszélt korábban róla. Amikor együtt fürödtünk látta, és meg akarta fogni meg ilyesmi, beszéltünk róla, hogy nem érünk hozzá meg ilyenek, és mégis foglalkoztatta, mert az enyém más volt. A szőr téma is érdekelte. Ez is visszaköszönt az oviban. Én egyedül nevelem, csak rokon-ismerős gyerekek kukacát látta eddig, egyszer kétszer érdekelte, megvizsgálta távolról(azt is megfogta volna) majd leállt a témáról, de ha ilyen van, bárki meztelen, a mai napig látom, hogy bámul, majd már eljutottunk oda, hogy néha fujjog is, dehát iskolás már. Már zavarja, ha rajtam nincs ruha, akárcsak melltartó, pedig 8 éves. Ettől függetlenül a saját szobájába el tud vonulni, ha nem tetszik neki valami, de mikor fekszem akkor nincs rajtam ruha, nincs légkondink, emelet és 40 fok van.

Véletlen meg más is meglátott már, aki épp nálunk volt, nálunk nincs kulcs a fürdőajtón, de nyilván be volt csukva, csak nem kulcsra. Elfelejtett kopogni, előfordul mindenkivel, de van, hogy nem fürdőben öltöztünk át, hanem a szobámban, amit szintén nem zárok kulcsra öltözésnél(és annak sincs kulcsa).

Én néha takarom magam, néha nem, de visszatekintve szimpibb, ha folyton takarja magát az ember, és csak néha véletlen látják meg. Én is örültem volna, ha nem tudom milyenek a szüleim meztelenül és az első akit látok a valóságban a párom, de rohadt kényelmes volt otthon a melegben 2 évig úgy szoptatni, hogy nem kell ruhából kihámoznom magam.

Szerintem az nem oké, hogy a meztelenség szétvált a szexualitástól, mondom ezt úgy, hogy én is ismerem a nagyszüleim meztelen testét, mert segíteni kellett nekik, de ehhez meg kellett érni egy csomó dolgot. Jobban szerettem a szexet, amikor még pirultam, ha a másik vetkőzött, most valahogy kevesebb a varázsa, természetes folyamat lett, nem valami különleges rituálé, amit csak a szerelmeddel csinálsz. Tiniként jobban élveztem, és ha most jó sokáig takargatom magam, remélem a lányomnak is ilyen élménye lesz. Emlékszem az elején még kb transzba estem egy meztelen testtől és oda sem mertem nézni, annyira zavarba jöttem, mindegy kié volt, vagy hogy nézett ki. Klassz érzés volt, izgalmas.

2023. júl. 17. 14:31
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
#22 nem lehet, hogy régebben azért volt jobb a szex, mert fiatalabb voltál? ;-)
2023. júl. 17. 14:35
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni kicsit a másik oldalról írok. 21 éves fiú vagyok.

Nálunk gyerekkoromban nem volt gond az egymás előtti meztelenkedésből. Fürdödtem együtt apuval és néha-néha anyuval is, de vele csak egész kicsi koromban. Apu a fürdések közben azt is megmutatta hogyan kell helyesen megmosni a kukimat. Illetve feltűnt hogy neki valahogy máshogy néz ki. Elmesélte hogy neki műtétje volt és leoperálták onnan a bőrt.

Nyáron a kis medencébe én mindig csak kukiban voltam és volt, hogy apa is csobbant egyet, simán meztelenül. Nem zavart, teljesen temrészetesnek vettem. Még a Balaton parton is hagytak meztelenül jönni-menni kiskoromban.

Aztán mire iskolás lettem már egyedül kezdtem fürdeni. Azért mindeneste volt még 'kukivizit' is. Sajnos annak ellenére hogy minden fürdésnél azért megmostam a fütykösömet kétszer is letapadt. Amikor a doki felrántotta az elég maradandó élmény volt. Ezek után lettem baromira szégyenlős.

Igyekeztem kerülni, hogy egyáltalán arra terelődjön a szó, hogy a kukimmal minden rendben van-e. Féltem hogy megint sor kerül arra hogy dokinak kelljen beavatkoznia.

Így aztán én is mondogattam hogy ne jöjjenek be amikor fürdök meg öltözni is csukott ajtónál öltöztem.

Aztán jött a kamaszkor, szőrösödni is kezdtem és méginkább szégyenlős lettem. Az, ha a szüleim meztelenkednek ma sem zavar. Apa is ritkán van hogy egypucéran jön ki a fürdőből és anya is szokott egy szál semmiben járkálni otthon. Anya mondjuk szégyenlősebb előttem és inkább azt érzem cikinek, hogy tudom hogy őt zavarja ha meglátom, de mégis van hogy pucéran mutatkozik. Tehát maga a meztelen teste nem zavar, csak az hogy tudom, neki kelemetlenebb. Apa van amikor fürdés után meztelenül fekszik az ágyba és ha mondjuk át kell mennem hozzájuk akkor kényszeresen eltakarják magukat. Mondjuk apa volt katona, így alapból kevésbé szégyenlős.

Mára az a helyzet, hogy a szüleimen kívül mások előtt nem vagyok már szégyenlős meztelenül.

Talán ha kisebb koromban ők is és én is kicsit többet meztelenkedünk, akkor ki sem alakul ez a kamaszkori szégyenlőségem.

Ha lesz gyerekem én nem fogom előtte takargatni magamat. Nem akarom hogy a meztelenséget valami bűnös dolognak élje meg. Én amúgy is szeretek otthon meztelenkedni (amikor egyedül vagyok otthon), így ha lesz családom akkor is fogok. Természetesen ha a gyereket zavarja akkor abbahagyom. És szólni fog, hiszen azt megtanítom neki, hogy velem bármiről beszélhet, bármit elmondhat. És a gyereket is hagyni fogom had pucérkodjon otthon. Ha már magától vesz fel ruhát, nem élvezi a meztelenkedést, akkor az is egy jel, hogy nem akarja már.

2023. júl. 17. 17:39
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
Nalunk nem tabu, 6 es 8 eves lanyaink vannak. Siman oltozkodunk elottuk, bejohetnek a furdoszobaba mikor a kádban furdunk. Sokszor furdes utan meztelenul allok oda a mosdohoz fogat mosni, ez sem zavar senkit.
2023. júl. 17. 20:36
 26/28 anonim válasza:
67%

Idén nyaralni naturista kempingbe megyünk Horvátországba. 2.5 éves a lányunk.

Nekünk teljesen természetes, hogy látjuk egymást meztelenül, semmi rendkívüli nincs benne.

2023. júl. 17. 21:22
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
26os..
2023. júl. 18. 21:02
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Lerágott csont!

Miért lenne probléma?

Az a probléma, hogy ez 2023-ban még kérdés!

2023. júl. 18. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!