Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor kezdik a gyerekek...

Mikor kezdik a gyerekek cikinek érezni, ha anya/apa látja őket meztelenül?

Figyelt kérdés
Tehát nálatok ez hogy volt, hány éves korban? Fiú vagy lány? Anya, apa vagy mindkettő előtt ciki?
2013. okt. 27. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
öt éves még nem szólt :)
2013. okt. 27. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
én 38 vagyok, de még nem érzem.
2013. okt. 27. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én már 6 évesen éreztem.
2013. okt. 27. 16:49
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
szerintem kb 10 évesen
2013. okt. 27. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
van olyan család ahol soha. pl nálunk sem. 29 avgyok de még most sem esek kétségbe ha látom a szüleimet meztelenül vagy ha ök látnak engem. Én igy nöttem fel, sosem voltak elöttem szégenylösek igy én sem elöttük. én butaságnak tartom ezt a szégyenlösködést a közvetlen szűk sxsalád elött. Én is iyg fogom nebvelni a agyerkemet hogy ez legyen számára a természetes. Természetesen én sem látom már napi szintme öket igy és ök sem engem de ez azért van mert külön fürdőszobánk van. Ha ugy alakul akkor sincs benne semmi. Az végképp fura nekem ha egy lány szégyenlős az anyukája elött. Apuka még egy dolog de anyuka elöt szeritnem az gáz. Anuykádnak kell annak az embernek lennie akivel bármiylen problémát meg tudsz beszélni. nem ide kell irni ha valami rendelleneset észlelsz magadon hanem öt mégkérdezni róla.
2013. okt. 27. 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekfüggő, de általában olyan 8-10 évesen.
2013. okt. 27. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Én már 5-6 évesen szégyenlős voltam. Apám "gentleman-nek" nevelt, anyám ága pedig igazi gyerekbarát, naturalista, már-már őrült dolgokat művelt. Ezeket nem szeretném részletezni, a lényeg, hogy én épp a két végletet láttam otthon. Gondolom mondanom se kell, melyiket választottam...

Megvan a hátránya, mindenki előtt szégyenlős vagyok, 17 éves koromig nem voltam hajlandó nyílvános fürdőbe menni, de végsősoron jobban jártam.

Lásd: Anyám ágában közös családi időtöltés a 10 éves gyerek fürdetése...

2013. okt. 27. 21:04
 8/12 anonim válasza:

Én kb 11 éves koromban kezdtem el érezni... Azóta is tart.

13/L

2013. okt. 28. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem 21 évesen se zavar!
2013. okt. 30. 01:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát néha zavar néha nem de inkább az első. 10 éves korom óta.

12/L

2016. júl. 31. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!