Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg sok anyuka,...

Miért nem érti meg sok anyuka, hogy a gyerekek nagyon különbözőek?

Figyelt kérdés
Azért teszem fel e kérdést,mert egy barátnőm sokadszorra bosszant fel.Nekem 2 gyermekem van,fiúk,neki csak egy leány,2 évvel idősebb.Ha nálunk vannak,1-2 óra alatt legalább 6szor hallom tőle,hogy"az én lányom ilyet sosem tett,én ilyet nem engedtem meg neki,nálunk ilyen sosem volt...stb!Valóban nagyon nyugodt,aranyos kislánya van,babának is az volt-tudom,de nekem 2 eleven fiam lett és pont.Nem kell szerintem és nem is lehet összehasonlítani őket.Én is ismerek az enyéméknél ilyenebb-olyanabb gyerekeket,de nem vetítek az anyjuknak.Vajon ezt,miért csinálják?Annyira jó érzés más anyák módszereit,nevelési stílusát alábecsülni?Érdekelne a véleményetek,köszönöm!

2013. márc. 27. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen annyira jó érzés mást lebecsülni mert ebből kiviláglik hogy ő bezzeg mekkora tökéletes anya hiszen tökéletesen nevelte a tökéletes gyerekét.

Nekem az ilyentől felmegy a pumpám és nem keresem a barátságát. Tényleg erre KINEK van szüksége hogy állandóan figyelmeztessék milyen carul csinál dolgokat???

Nekem is van ilyen barátnőm amúgy 2 angyali kislánya van de szerencsére ő be is vallja be is látja hogy SZERENCSÉJE is van velük nem csak az ő tökéletességének eredményei a lányok.

2013. márc. 27. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:

biztos hogy igazi barátnő ?

nekem is van egy hasonló "barátnőm" aki állandóan megpróbál velem versengeni....

Nem tudom mindek kell össze hasonlítgatni egyáltalán s gxerekeket mivel két testvér is tök más td lenni pedig ugyaz az a két személy neveli :)))

különbözőek és ettől szép az élet !!

lehet hogy pont irigyli a fiaidat hogy olyan kis életrevalóak :) más nem jut eszembe !

2013. márc. 27. 13:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Az elején még értékeltem a tanácsait.Aztán hamar rájöttem,hogy nem kell rá hallgatnom,mert nekem az ikrekkel egész másképp kell mindent csinálnom.De azt hittem ezt ő is belátja.Mégis,mindig ez a vége,hogy:nálunk ilyen sosem volt..
2013. márc. 27. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Na ettől én is kiakadok. Engem az idegesít a legjobban, amikor beszólnak, hogy miért nem beszél még??(1,5 éves) Na erre mit lehet mondani? Mert az Ő gyereke már beszélt egy évesen.... (ha én is ilyen idióta lennék, akkor beszólnék neki, hogy az én gyerekem már 10 hónaposan ment, a tied meg 1,5 évesen, de engem nem foglalkoztat az ilyen dolog.)
2013. márc. 27. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:

hát mert akkor a saját kiválóságát nem hirdethetné. Biztos azt hiszi, miatta olyan a gyereke, amilyen...

Nekem is két fiam van egyébként, hajjaj, nem is lehet egy lapon említeni egy nyugis kislánnyal őket.

2013. márc. 27. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!