Elég gusztustalan, hogy a gyerek a saját szülein ismeri meg az emberi testet.
🤮
2023. júl. 16. 22:29
12/28 anonim válasza:
Én örülök neki, hogy az első férfi nemi szerv amit először láttam élőben a legelső barátomé volt 17 évesen, és nem az apámé...
2023. júl. 16. 22:41
13/28 anonim válasza:
Inkább az, hogy nem a saját szülein.
Nem álló farokkal jár apuci, nem a szexualitást tanulmányozza a gyerek.
2023. júl. 16. 22:53
14/28 anonim válasza:
Kislányom másfél éves és az apjával fürdik. Ha majd zavarja akkor nem leszünk előtte meztelen de nem látom értelmét a prűdségnek ha a gyereket nem zavarja.
2023. júl. 17. 00:57
15/28 anonim válasza:
Nem. Nálunk természetes, hogy szexuális töltet nélkül látnak minket meztelenül vagy éppen mi őket amíg kicsik. Felnőtt nőként nem hoz zavarba ha rokonokat látom meztelenül bizonyos szituációkban. Ahogy mások is írják, direkt nem pucérkodunk, de ha úgy alakul, nem szenvedek életre szóló traumát. Végül is idős hozzátartozót pelenkáztam is már (sajnos), ez hozzátartozik az élethez.
2023. júl. 17. 01:17
16/28 anonim válasza:
Nem. Hogy lenne az?
2023. júl. 17. 09:43
17/28 anonim válasza:
A gyereknek semmi baja nem lesz tőle. Szerintem inkább attól lesz baja a gyereknek, ha azt nevelik bele, hogy az ember teste bűnös dolog, és rejtegetni kell. Amilyen prűdek manapság az emberek, tőlem már megkérdezte a lányom, hogy meztelenül lenni bűncselekmény-e. Aztán csodálkozunk, hogy annyi fiatalnak és felnőttnek van pszichés problémája a torz testképe miatt, mert átlagembert sose láttak még, csak a médiában közvetített egyoldalú, idealizált testeket. A gyerek természetes módon a család által ismeri meg a világot; miért lenne baj, ha a családban látna emberi testeket is. Mi így neveljük a gyerekeinket, és kutya bajuk.
2023. júl. 17. 10:08
18/28 anonim válasza:
Nem értem, hogy felnőtt emberek hogy tudnak kiborulni azon, hogy fúúj, az apukának is van kukija, milyen undorító. :D Ez van, ha tabuként kezeled az emberi testet. Nincs ebben semmi gusztustalan. Nem mutogatjuk, de miért kéne egy kisgyerek elől titkolni? Ez is az élet része, természetes, normális. Nem mutogatod, hanem meglátja. Te is állandóan bámultál bele a széttett lábaiba, amíg pelusoztad. Még meg is mostad neki. Nézted kakilni. Az is mind ilyen fúj? Vagy a gyereket lehet nézegetni meztelenül ilyen intim körülmények közt, csak akkor van vége a világnak, ha meglát a gyerek, amíg 30 másodperc alatt bugyit húzol? Pláne, hogy ő megy oda, nem te kötözöd le, hogy most pedig nézni fogsz meztelenül.
2023. júl. 17. 10:10
19/28 anonim válasza:
A mesztelenkedes nem tabu,mondjuk ha furdeni megyunk,akkor termeszetesen van,hogy latnak a gyerekek
Egy bizonyos korig normalis .de az,hogy egesz nap nudizva flangaljon apuka a lanyunk elott,az mar azert gaz szerintem.
Foleg,hogy a lany mar 9 eves.szerintem akarmilyen termeszetes is,a gyereket zavarná es igaza is lenne
Legyen mar egyfajta kultura az emberbe,hogy tiszteletbe tartja masok erzeseit,meg ha gyerek is az illeto
2023. júl. 17. 10:11
20/28 anonim válasza:
Nem tudom, mi már lejöttünk a fáról.
A majmok között talán még oké egymás seggét nézni, de alapvető emberi kultúra, hogy nem állatkert van otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!