Strandon vagy tengerparton miért fura az embereknek ha a gyerekek meztelenül vannak?
Engem nem zavar, de hidd el, biztos vagyok benne, hogy a strandokon vannak beteg emberek sajnos..
Ha lenne gyerekem tuti nem pucérkodna, max otthon a kertben.
Az a baj,hogy az emberek teljesen elszoktak a természetességtől.Most már az a természetes,ha takargatod magad és a meztelenségről azonnal a szexualitás jut az eszünkbe.
Ha megnézel egy nudista közösséget ott fel sem merül ilyen probléma,mert szét tudják választani a kettőt.Sőt önértékelési problémákkal küzdő emberrel se nagyon lehet ott találkozni.
Szóval szerintem nincs azzal semmi baj,ha a gyerekek meztelenkednek,viszont olyan gondolkodásmódú emberek között,mint amilyenek az átlag strandolók én se engedném,mert egyszerűen máshogy látják/érzékelik a helyzetet és szerintem egyáltalán nem az egészséges módon.
Egy átlag strandon én jobban félteném a gyerekemet,mint egy nudista strandon,mert ott tudom,hogy az összes anya figyel az összes gyerekre és még véletlenül se történhet semmi,míg egy átlag strandon az emberek tojnak egymásra.
Persze nyilván függ a helytől is,illetve a közösségtől,de nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!