Az közszem-éremsértés ha a saját teraszomon meztelenül napozok gyerekek is megláthatnak?
Figyelt kérdés
2. emelet, 30nm terasz, akkor látnak ha felállok. Nő vagyok. Jogilag az én tulajdonom, nem kell ide nézni és ennyi.2017. jún. 25. 06:52
1/9 anonim válasza:
Igen, az. Nem írhatod elő a szembe szomszédoknak, hogy csukott szemmel járjanak a saját lakásukban, mert te mutogatni akarod a csábos testedet.
2/9 anonim válasza:
Bizony közszemérem-sértés!
Ha csak álló helyzetben látható a meztelenség, akkor kapj magadra valamit, mielőtt felkelsz!
Nem írtad el a terasz méretét? 30 nm az egy garzonlakás vagy egy nagyméretű szoba (5 x 6). Ez esetben fekvő helyzetben is célpont vagy.
3/9 anonim válasza:
Ha egy politikust szemen dobsz egy százassal, az a közszem-éremsértés.
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
a szepek nem sertenek kozszemermet puszta jelenlettel
ha csunya vagy akkor viszont igen
ha ferfi lennel akkor szinten
5/9 A kérdező kommentje:
2. emelet és nincs feljebb. a terasz 30m2. Ráadásul dombon van, a többi ilyen ház lejjebb van. Ha állok akkor látnak. Ennyi.
2017. jún. 25. 11:44
6/9 anonim válasza:
A saját tulajdonod területén, ilyen a terasz is. Úgy öltözöl ahogyan akarsz még ha be is láthatnak hozzád...
7/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan napozhatsz így.
8/9 A kérdező kommentje:
Legalább látnak szilikon mellet élőben :D
2017. jún. 25. 23:42
9/9 anonim válasza:
Nem közszemérem sértés, mert nem szexuális céllal mutogatod magad. Saját házadban vagy, és ha neked meztelen a legjobb akkor meztelen vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!