Hogy bírjátok több kicsi gyerekkel a nyári szünetet?
6,4, 2 éves gyerekek, és lassan a végkimerüléshez érek.
Tavaly se volt könnyű, de most a 2 kisebb teljesen ledarálja az életemet. Egész nap meg sem állok, folyamatosan szaladok valamelyik után, fegyelmezek, főzök, rumlit pakolok. A gyerekek nem bírnak magukkal, veszekednek egymással nonstop.
A párom dolgozik, én vagyok itthon egész nap velük. Nagyszülőkre nem lehet számítani.
Úgy érzem nem bírom tovább annyira fáradt és elkeseredett vagyok.
Próbálok programokat csinálni, de szinte lehetetlen mert a két kisebb mindenhol folyamatosan hisztizik, veszekszik, élvezhetetlen az egész. Egyedül nem is nagyon merek velük hosszabban kimozdulni, mert túlnő rajtam a feladat.
Az egész ház úszik, semmit nem érkezek megcsinálni, sem pedig elintézni.
Mondjuk nàlunk ma nyit az óvi és kölcsön ventilátorért kunyiznak a FB csopiban illetve hogy csak az vigye, akinek muszáj.
Én azért ezt az utolsó megoldásnak tartanám, hogy 2 évessel otthonlévő anyuka mellől hőségriadóban óviba menjen.
Kajarendelés inkább akkor illetve bármilyen segítség kérese
Ha nincs segítséged, akkor maximálisan megértem, hogy ki vagy bukva.
Esetleg a nagyszülőkhöz nem tudnád egy pár napra kicsit lepasszolni őket?
Hidd el, hogy a gyerekeidnek boldog, kiegyensúlyozott, kipihent anyára lenne szüksége, nem egészséges nekik sem úgy látni téged minden nap, hogy le vagy amortizálódva.
SEGÍTSÉGET KÉRNI NEM SZÉGYEN!! :)
Jaj, neharagudj, nem olvastam el teljesen a kérdésed alatti leírást.
Szóval a nagyszülőkre sem lehet számítani. 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!