Télen voltatok élményfürdőben kicsi gyerekkel? Van meleg vizes pancsoló?
Figyelt kérdés
Elég meleg van bent ilyenkor?Érdemes elmenni?ünnepek között szeretnénk2017. dec. 26. 07:22
1/4 anonim válasza:
Télen ritkábban szoktunk menni.mert en nehezen birom azt a tömeget.es egy időután zavar az a viszhang, a fertőtlenitő szag,stb.
De azért a gyerekek kedvéért max.2 órát ki szoktam birni. ( bár ünnepek körül soha nem megyünk,mert akkor tényleg nagyon nagyon sokan vannak..)
A gyerekpancsolo szokott lenni,de azért érdemes utána nézni hogy biztosra menj!melegnek meleg de azért nem annyira mint egy gyógyviz. Harmincvalahanyfokos szokott lenni.
2/4 anonim válasza:
Ja es bent meleg van amiatt ne aggódj
3/4 anonim válasza:
Haat en ugyan felnott furdokben voltam, a viz meleg volt de amugy baromi hideg. Majdnem megfagytam az oltozo fele.
4/4 anonim válasza:
A gyógyfürdő nem biztos, hogy meleg, de az élményfürdőben 38 fok szokott lenni. A legtöbb gyerekmedence 30-36 fokos. Nem fognak megfázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!