Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudom mit tegyek,vagy...

Nem tudom mit tegyek,vagy forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

A kislányom 16- hónapos és olyan hiperaktív hogy csoda hogy kajánál megmarad egy helyben, állandóan a rosszaságon van,értem én hogy felfedzi a világot, de többször rá szólok szépen,és csak ki nevet,állandóan sír,ordít ha nincs az amit nem engedek neki.. Az éjszakát végig aludja este 9-10 órakkor már kiságyban van és napközben 2-3 órát is alszik de van olyan is hogy csak 1 óra és fel kel és pörög.. Jön a foga is sajnos a rágó fogak megindultak neki.Semmi nem köti le ,csak ha egész nap vele foglalkozok, sokszor sem főzni sem takarítani nem tudok,max úgy ha végig ordítja azt az időt amíg megcsinálom a dolgaim..

Csak én vagyok ilyen helyzetben? Vagy van valaki aki ismeri a szitut? Valami hinta vagy bár mi segitett nektek? Vagy mese vagy akármi..

2023. júl. 15. 14:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Es az orvosnak mit mondanál? "Kérem szépen helyettem foglalkozni a gyerekkel!"

Vagy mégis milyen tünetet sorolnál fel neki, hogy fogalmad sincs hogy kell viselkednie egy 16 hónaposnak, de te kivagy tőle?!

Teljesen normális a gyermeked viselkedése, csak te vagy felkészületlen.

2023. júl. 16. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen orvoshoz vinnéd?

Semmi baja, egészséges 16 hónapos.De amúgy pld ,,befoghatod" a házimunkába. Annak idején ilyenkor már boldogan cipelte az enyém a ruhákat a mosógéphez, hogy betegyem őket, 2 évesen már bepakolta a szennyessel simán.Porszívózni úgy szoktunk hogy ő is fogta, a főzésnél ha volt mit adogatni akkor adogatta, ha megunta kapott fakanalat ,műanyag tálakat aztán birkózott mellettem velük. Próbálj ki ilyen dolgokat.

2023. júl. 16. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!