Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudom mit tegyek,vagy...

Nem tudom mit tegyek,vagy forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

A kislányom 16- hónapos és olyan hiperaktív hogy csoda hogy kajánál megmarad egy helyben, állandóan a rosszaságon van,értem én hogy felfedzi a világot, de többször rá szólok szépen,és csak ki nevet,állandóan sír,ordít ha nincs az amit nem engedek neki.. Az éjszakát végig aludja este 9-10 órakkor már kiságyban van és napközben 2-3 órát is alszik de van olyan is hogy csak 1 óra és fel kel és pörög.. Jön a foga is sajnos a rágó fogak megindultak neki.Semmi nem köti le ,csak ha egész nap vele foglalkozok, sokszor sem főzni sem takarítani nem tudok,max úgy ha végig ordítja azt az időt amíg megcsinálom a dolgaim..

Csak én vagyok ilyen helyzetben? Vagy van valaki aki ismeri a szitut? Valami hinta vagy bár mi segitett nektek? Vagy mese vagy akármi..

2023. júl. 15. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a +1 fő segített, más nem. Idővel jobb lett
2023. júl. 15. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki így járt :)

Alszik este alszik du..többi időbe lekell fárasztani..mese segíthet ha főzől ..

2023. júl. 15. 15:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden, amit írtál teljesen normális. Szeparációs szorongás, dackorszak és fogzás tünetei.

Csak azt tudom tanácsolni, hogy kérj segítséget, amíg kicsit kikapcsolsz.

2023. júl. 15. 15:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.
2023. júl. 15. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Evvan. Négy gyereket felneveltem, a másodiktól kicsit könnyebb, mert több a rutin meg kicsit egymást is gyapálják, nemcsak engem :)

Most egy hetet az unokáimmal töltöttem, két gyerek 4 és 7 évesek, hát lefárasztottak ők is rendesen.

De azért két dolog:

- a 10 órás lefekvés késői. Próbáld előbb letenni, amikor még nem fáradt. Jó egyórás történet így is a fektetés, de mégis pihentebb lesz másnap.

- cukros ételek, italok, fagyi stb kizárása. Még a kekszből, joghurtból, túró rudiból is állj át cukormentesre. Sajnos teljesen felhúzza őket a fehércukor, ettől (is) ilyen Duracellek. Két-három hét alatt át lehet állni és remélhetőleg a kislányod sokkal nyugodtabb lesz.

2023. júl. 15. 15:27
 6/12 babyboom567 ***** válasza:
51%
Egyetértek az előttem szólóval, ne adj cukrosat, mert az idegrendszerét pörgeti szét, azért nem tud figyelni semmire.És ezeket a100%osnak mondott gyümölcsleveket is messze kerüld el, rengeteg cukor van benne.
2023. júl. 15. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Legyen bababiztos a lakás, hogy ne tudjon "rosszalkodni"
2023. júl. 15. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Vond be a dolgokba, csináljátok együtt...megkönnyíted a dolgod
2023. júl. 15. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
"mindig csak a rosszaságon van"?????? 16 hónapos, szerinted honnan tudná, mi a jó és mi a rossz? Pontosan úgy viselkedik, mint egy egészséges 16 hónapos! Komolyan, akik ilyen kérdéseket kiírnak, egy darab gyermeknevelési könyvet nem bírtak/bírnak elolvasni????????
2023. júl. 15. 18:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akik kifejezetten büszkék arra, hogy egyetlen könyvet se olvastak el.

2023. júl. 15. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!