Nem tudom mit tegyek,vagy forduljak orvoshoz?
A kislányom 16- hónapos és olyan hiperaktív hogy csoda hogy kajánál megmarad egy helyben, állandóan a rosszaságon van,értem én hogy felfedzi a világot, de többször rá szólok szépen,és csak ki nevet,állandóan sír,ordít ha nincs az amit nem engedek neki.. Az éjszakát végig aludja este 9-10 órakkor már kiságyban van és napközben 2-3 órát is alszik de van olyan is hogy csak 1 óra és fel kel és pörög.. Jön a foga is sajnos a rágó fogak megindultak neki.Semmi nem köti le ,csak ha egész nap vele foglalkozok, sokszor sem főzni sem takarítani nem tudok,max úgy ha végig ordítja azt az időt amíg megcsinálom a dolgaim..
Csak én vagyok ilyen helyzetben? Vagy van valaki aki ismeri a szitut? Valami hinta vagy bár mi segitett nektek? Vagy mese vagy akármi..
Mindenki így járt :)
Alszik este alszik du..többi időbe lekell fárasztani..mese segíthet ha főzől ..
Minden, amit írtál teljesen normális. Szeparációs szorongás, dackorszak és fogzás tünetei.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy kérj segítséget, amíg kicsit kikapcsolsz.
Evvan. Négy gyereket felneveltem, a másodiktól kicsit könnyebb, mert több a rutin meg kicsit egymást is gyapálják, nemcsak engem :)
Most egy hetet az unokáimmal töltöttem, két gyerek 4 és 7 évesek, hát lefárasztottak ők is rendesen.
De azért két dolog:
- a 10 órás lefekvés késői. Próbáld előbb letenni, amikor még nem fáradt. Jó egyórás történet így is a fektetés, de mégis pihentebb lesz másnap.
- cukros ételek, italok, fagyi stb kizárása. Még a kekszből, joghurtból, túró rudiból is állj át cukormentesre. Sajnos teljesen felhúzza őket a fehércukor, ettől (is) ilyen Duracellek. Két-három hét alatt át lehet állni és remélhetőleg a kislányod sokkal nyugodtabb lesz.
Vannak, akik kifejezetten büszkék arra, hogy egyetlen könyvet se olvastak el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!