Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináltok, ha a gyereketek...

Mit csináltok, ha a gyereketek hülyeséget kér a szülinapjára?

Figyelt kérdés

Olyan ajándékot, amit nem nagyon akartok megvenni... Pl van kb 200 kisautója, de ő kér egy 201.-et. Vagy van több távirányítós autója és ő akar még egyet, csak azért mert az egyik piros, a másik meg kék. Közben meg kb 5 percet nem játszik azzal se, ami megvan.

Ti azért megveszitek neki ilyenkor, amit ő kér? Vagy más ajándékot kap?

2023. júl. 8. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értek egyet, nálunk ha hülyeséget szeretne megmondom, hogy akkor rakjon ki egyet, mert olyanja már van. Persze idáig el kellett jutnom, így lett körülbelül 500 kindertojásjátékunk, ikeás szatyrot meg tudna tölteni.

Bevezettem a selejtezünk kifejezést. Amikor minecraftos legót kért, még örültem is, de már 20+ van, és csak gyűjti, az is nagyobb ikeás szatyor mennyiség, kirakja, szétszedi, majd a darabjaival magában játszik.. Most fogjuk eladni őket, amihez az kell, hogy újra kirakjuk. Jó hülye voltam, idén már harry potteres legót akart, sátrat kapott és kész csoda, jobban örült a sátornak, mint a legóknak valaha. A gyerek nem tudja mit akar, mert korlátozottak az ismeretei, azt se tudja mik vannak a világon, miket lehet kérni, én szépen rávezetném vagy meglepetésnek bedobnám, amit szeretnék venni neki. Vagy ami még tuti "valami nagyobbat fogsz kapni".

El szoktátok adni a dolgait? Javaslom, hogy kezdjétek el, hogy jobban becsülje őket, gyűjtőszenvedélynek nem engedek(már teret). Lett 500 minecraftos kártyánk is, csomagja 600 volt, képzelheted.. 4-6 darab volt asszem egy csomagban és rohadtul senkinek sem kellenek, szerintem beteges kiszolgálni a gyerek gyüjtőszenvedélyét, inkább kezelni kéne, vagy átterelni kavicsra(kavicsunk is van kb 4 kg). Persze csak 600 egy csomag, de nem egyszerre vettük meg mind, de hatalmas pénzkidobás volt, és vissza se lehet forgatni, mint a legót mondjuk, bár az is töredékáras visszafelé.

Szerintem a szülők mind ilyen hibába esnek, aztán tanulnak belőle. Évente egyszer veszel csak kisautót, akkor honnan van neki 200? Tuti te is elcsábulsz, mikor kér, mint én. Azt kap húsvétra, karácsonyra, névnapra, mikulásra, gyereknapra, meg ha épp valamivel jutalmaznád, és a rokonok is azt vesznek.. Borzalom.

A rubikkockás cuccot meg a legót legalább el lehet adni, kopott festékes kisautókból 500at árulnak a piacon darabja 100ft, minecraftos kártyát meg egyet sem, senki sem fizet érte.

2023. júl. 9. 07:15
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Megveszem mert azt szeretné. Te mit szólnál, ha kérnél valamit a férjedtől ő meg tök mást venne mert szerinte amit kitaláltál az hülyeség? És kapnál valamit aminek nem is örülsz?
2023. júl. 9. 08:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nem divat, hogy kér bármit születésnapjára vagy más ünnepre.
2023. júl. 10. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!