Mit csináltok, ha a gyereketek hülyeséget kér a szülinapjára?
Olyan ajándékot, amit nem nagyon akartok megvenni... Pl van kb 200 kisautója, de ő kér egy 201.-et. Vagy van több távirányítós autója és ő akar még egyet, csak azért mert az egyik piros, a másik meg kék. Közben meg kb 5 percet nem játszik azzal se, ami megvan.
Ti azért megveszitek neki ilyenkor, amit ő kér? Vagy más ajándékot kap?
Ha pénzügyileg belefér, és nem tartom a fejlődésére károsnak, én azt adom neki, amit kér. Akkor is, ha én marhaságnak tartom. Maximum megpróbálom meggyőzni valami másról, hátha sikerül jobb belátásra bírnom. De az ő szülinapja, hadd örüljön annak, ami a szíve vágya.
Azért én bőven emlékszem rá, mennyire pocsék érzés volt (meg a mai napig az, mert megtartotta anyám a "jó" szokását), amikor csak azért sem azt kaptam, mert szerinte hülyeség vagy mert mindig azt kértem, és nem akar állandóan azt adna. Helyette kaptam valamit, ami neki tetszett jóval drágábban, mint az, amit én kértem, de engem mélységesen nem érdekelt, meg nem tetszett.
Szerintem gyűjti a kisautókat.
Nem játszani kéri, hanem h legyen.
Megveszem amit akar normális kereteken belul.
Ha toronyorat akarna lanccal azt nyilvan nem,de ha egy jatekrol van szó azt siman,megha 1000 darab is van belole otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!