Ha nem érdekli a kismotor/lábbal hajtós autó akkor a futó bicikli sem nagyon érdekelné még?
Ráülni rául, mindenre ami gurul, baby taxi, motor, stb de le is száll rola szinte rogton.
Itthon is van neki 2 méretű kis motor baby taxi, de lok magan parat es leszáll megy labdazni. Szoval szerintem kicsit sem érdekli :(
Szokta latni mas gyerekénel hogy használja, akkor raul a sajátjára de 2 perc mulva le is száll.
Lehet nekem fontosabb lenne mint neki 😁😁 erőltetni meg nem szeretnem
Én mint mondtam feleslegesen erőltettem. Nem használja. A kislányom talán fogja, csak azért tartom meg ezeket. Ha nem kb használatlanul mennek ismerősökhöz/rászorulóknak. Kb mindig más gyerekeinek vásárolok mire rájövök, hogy csak a reklámok és influencer anyukák szerint érdekli a legtöbb dolog a gyereket. 🤷🏼♀️
Annyira hirdették azt a sokféle építő kockát is és kb én játszottam azokkal is. Csatlakoznak 10-15 percre MAXIMUM és aztán keresgetjük a szétdobált darabokat.Mert kb 3 éves korig simán nem építeni szeretnek, hanem rombolni.🤣
Úgyhogy ja, lehet, hogy vannak ilyen csoda gyerekek akik mindent úgy használnak ahogy kell, de nagy általánosságban a gyereket MINDEN IS érdekelni fogja azokat a cuccokat kivéve amit megvettél neki 😅😅
Az én fiam 2 évesen nem ült rá semmire, ráültette a plüsseit, azokat tologatta 🤦♀️😂😂
Egy szakember jól rámijesztett, hogy jajj,nagy baj,ha a gyerek ennyi idősen nem kismotorozik 🤷♀️😡
Aztán kb 2,5 évesen kapott futóbicajt, először azt is csak tologatta, aztán ráült, nagyon megszerette :) most 4 éves, pótkererekes bicajjal megy (mellette még futóbicaj is), most próbálgatjuk pótkerék nélkül.
Szóval ma már én is azt mondom, hogy ebben sem egyformák a gyerekek, van aki nagyon szeret motorozni, bicajozni, van aki meg mást szeret.
Saját példámból kiindulva, azt tudom tanácsolni, hogy ne idegeskedj ezen, tényleg felesleges :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!