Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nem érdekli a kismotor/lább...

Ha nem érdekli a kismotor/lábbal hajtós autó akkor a futó bicikli sem nagyon érdekelné még?

Figyelt kérdés
21 hónapos. Csak ráül lök magán kettőt és lejön róla. Futó bicajjal érdemes lenne már próbálkozni vagy inkább még várjunk?
2023. júl. 8. 08:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ráülni rául, mindenre ami gurul, baby taxi, motor, stb de le is száll rola szinte rogton.

Itthon is van neki 2 méretű kis motor baby taxi, de lok magan parat es leszáll megy labdazni. Szoval szerintem kicsit sem érdekli :(

Szokta latni mas gyerekénel hogy használja, akkor raul a sajátjára de 2 perc mulva le is száll.

Lehet nekem fontosabb lenne mint neki 😁😁 erőltetni meg nem szeretnem

2023. júl. 8. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyi az igény akkor nem.
2023. júl. 8. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mint mondtam feleslegesen erőltettem. Nem használja. A kislányom talán fogja, csak azért tartom meg ezeket. Ha nem kb használatlanul mennek ismerősökhöz/rászorulóknak. Kb mindig más gyerekeinek vásárolok mire rájövök, hogy csak a reklámok és influencer anyukák szerint érdekli a legtöbb dolog a gyereket. 🤷🏼‍♀️

Annyira hirdették azt a sokféle építő kockát is és kb én játszottam azokkal is. Csatlakoznak 10-15 percre MAXIMUM és aztán keresgetjük a szétdobált darabokat.Mert kb 3 éves korig simán nem építeni szeretnek, hanem rombolni.🤣

Úgyhogy ja, lehet, hogy vannak ilyen csoda gyerekek akik mindent úgy használnak ahogy kell, de nagy általánosságban a gyereket MINDEN IS érdekelni fogja azokat a cuccokat kivéve amit megvettél neki 😅😅

2023. júl. 8. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2 évesen nem ült rá semmire, ráültette a plüsseit, azokat tologatta 🤦‍♀️😂😂

Egy szakember jól rámijesztett, hogy jajj,nagy baj,ha a gyerek ennyi idősen nem kismotorozik 🤷‍♀️😡

Aztán kb 2,5 évesen kapott futóbicajt, először azt is csak tologatta, aztán ráült, nagyon megszerette :) most 4 éves, pótkererekes bicajjal megy (mellette még futóbicaj is), most próbálgatjuk pótkerék nélkül.

Szóval ma már én is azt mondom, hogy ebben sem egyformák a gyerekek, van aki nagyon szeret motorozni, bicajozni, van aki meg mást szeret.

Saját példámból kiindulva, azt tudom tanácsolni, hogy ne idegeskedj ezen, tényleg felesleges :)

2023. aug. 23. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!